Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
ilyen mod a kutyának sem kell , viszont a bf2 alá van 2. világháborús meg vietnámos is...

jha:

gamestar-2009-majus_screenshot_20090518172228_normal.jpg

gamestar-2009-majus_screenshot_20090518175004_normal.jpg

gamestar-2009-majus_screenshot_20090518165930_normal.jpg

szal mostmár a kételkedők is elhihetik :D

Pedig kell.És akkor ezek szerint én ugye egy kutya sem vagyok... Kösz,ez igazán szép megnyilvánulás volt. Igazán jól esett,nem is tudom,mi hiányzott még a mai napra.

nem neked mondtam hanem úgy álltalában , sajna a témát nem nagyon ismerik , és nincs is olyan ember aki áldozna az idejéből , mi magyarok ismerjük... de más már rég elfelejtette .

Nem kötekedésként szeretném mondani, de nem lehetne UT-nak vagy Unreal Tournamentnek nevezni? Az Unreal név egy másik sorozatot takar, és bár van átfedés az Unreal és az UT-k között azért mégis csak más játék ;)

az unreal az rendelkezik izmos story résszel is ?

Csiga07: van singli mod is de azt inkább gyakorlásképen kell felfogni , azt mondják azért nem olyan rossz .

azért érdekes hogy a gs ilyen nagyszabású akcióval jön ki , lehet ez magyarázza ezt hogy mostanában nem veszik annyira , amit nem is csodálok .

a guru kb havonta 1000 újságostól elaqdott számmal előzte meg , a gs erre azt mondta nekik meg sok az előfizetőjük...

Nem mernék egy ilyen újságot előfizetni.Félnék,hogy kilopják belőle a cuccot.

papír borítékban megy az előfizetőnek , ha baj van akkor meg ott a terjesztés ők segítenek .

jim67":2rq60muz mondta:
az unreal az rendelkezik izmos story résszel is ?

Azért az erős túlzás, hogy izmos story rész, de több köze van az Unreal I-II-nek a storyhoz mint az UT-eknek

Inkább megveszem.Nincs időm utána járni,ha probléma van.
Unreal II nekem bejött.

Jó volt az csak rövid, illetve nem volt meg benne az az Unreal 1 -es hangulat és ez sok rajongónak hiányzott, ettől függetlenül nekem is nagyon tetszett

most hozta a postás bá az újságot nemrég épp kúszik felfele az ut 3 :D

Üdv Mindenkinek!

Nincs ötletetek,honnan lehet megszerezni az IL-2 Sturmovik 1946-os verzióját? A CD-Galaxis már nem forgalmazza,helyette egy hármas packot adott ki,amiben pont ez az alternatív II:VH-s játék nincs benne!
Nagyon megköszönném a segítségeteket!

és van hozzá megannyi extra..... szal akinek nincs meg a moh az most jól jár .

pcg_medal_of_honor_10th_anniversary_v0905.jpg

Vissza
Top Alul