Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
Gömbvillám lol2
Mistifikatsia.gif

(Wikipedia)

Én úgy gondoltam hogy nem is létezik lol2
Mindenesetre nekem a sima villám is elég volt :D
Nem akarok utána számolni,mennyibe került.

nagyon aranyos, ahogy koveti az autot. egyebkent par eve sikerult letre hozni asszem a franciaknal gombvillamot laboratoriumba(legalabbis azt gondoltak h azaz amit alkottak). a gombvillam meg mind a mai napig megmagyarazhatatlan jelenseg. a kozelunkbe egyszer csapott be csak villam de ugy 300 meterre egy reten, elegge erdekes latvany volt. az elektromos eszkozoket meg melehet oldani. TV, gep, stbi altalba minden ien nagyobb cucc egy 8as elosztoba van bedugva es ecceruen kihuzzuk az elosztot es minden oke.

Még ez a videó! Komolyan mondom,ha nem volna ott az a a magyarázat,hogy ez matató ménkű,akkor biza én azt gondolnám,valamiféle extra meghajtás,motortuning,fullos nitro,vagy "nemtommi.."Kívülről teljesen ilyen hatást keltett a szememben! :P

Lehet,hogy ráhibáztál zombimorzsi,csak így leplezik,hogy le ne bukjanak! :D

Igen,lehetséges,és ami azt illeti,elég gyorsan gyorsul a kicsike! Én is szeretnék egy ilyen tuningot a verdámba,szörnyen látványos,mi több,félelmetes volna! És akor a nagy fekete autók is félve húzódnának a padkára,hogy ott pusztuljanak! #B

A nagy fekete autók azok amiben nem alapfelszereltség az index és csakis mozgáskorlátozott-parkolóban bírnak parkolni?

Én azt imádom,amikor a hidrogénszőke szilikoncsoda-aki izmos-kigyúrt-kopasz-tetkós-baseballütős-pitbullos-fulttahó barátnéja,időnként magaalá betolva,-szóval ez a nősténylény úgy parkolászik,hogy egyidejűleg ferdén,két parkolót áll be!
Ja,és ezek után meg kitolatáskor símán meghúzza a kis gyengeburkolatú Suzukit... dühös2 ,amit aztán otthagy,anélkül hogy felvállalná a felelősséget...

Neki jár a két parkolónyi hely!Amúgy a szőkékkel én elnézőbb vagyok.Én a "izmos-kigyúrt-kopasz-tetkós-baseballütős-pitbullos-fulttahó" embereket nem bírom.Mert nagy autód van azért nem kell nagy bunkónak lenni.

Akkor is,amikor a rokkantak helyére állnak be? Mert ilyet bizony nem egy alkalommal tapasztaltam Kaposváron a Tesco előtt. Hát mit mondjak,elég szánalmas volt. És hidd el,ott volt a szélvédő mögött a rokkantaknak járó plasztikkártya.

Akkor nem.Én a két parkolónyi,ferde,csálé parkolásra gondoltam.A hamisított rokkantkártyát most már nagyon büntetik.

azokat utalom akik beallnak a mozgasserult parkoloba. de egyet nem felejtek cora parkoloba lattam kis smart beallt mozgasserultbe. megis neztem de volt benne kartya. lehet h nyomtattak v vettek a feketepiacon. mert aki mozgasserult az nem hiszem h egy smartba foglya magat bepreselni.

Nem is lenne sok örömed benne,ha látnád mivé fajulnak a dolgok.....

Ne vedd el a kedvét,zombimorzsi!
"Légy híve rendületlenűl
Hazádnak, oh magyar:
Ez éltetőd, s ha elbukál,
Hantjával ez takar." eljen
(Vörösmarty Mihály,Szózat)

a kedvemet sosem vesztem el, es a remeny is el. egyszer szebbe lesz ezaz orszag megint. hulyen hangzik de lehet h elmegyek politikusnak h rendbe tegyem az orszagot. nagyon szeretnek ott lenni, ott el meg a noverem. de nem mehetek tehat marad a Karpatia hallgatas es a remeny h egyszer hazaterek.

Nos,kedves barátaim,én -amúgy hamlettiesen szólva-elvesztettem minden kedvemet,már szólni sem merek.Mert valami bűzlik.....
Ha magam lennék,nem kötne ide senki és semmi,mint a pillanatragacs,bizony úgy húznék el,mint a darvak a pusztából ősz elején.
Nincs ennek semmi értelme,amit és ahogyan küszködök/dünk itten kakiért-pisiért.Meg várjuk,mikor metélik el a torkunkat a nyílt utcán,mert odanéztünk,ahová ugye nem szabad.
Nagyon elegem van,csak nem tudok most már elszabadulni..Lesz,amint történnie kell...
Egy haldokló országban. dühös2

És a gyermekeid?Azok nem indokolják,hogy "küszködök/dünk itten kakiért-pisiért".Mert szerintem igen!

Mondtam.Nem tudok már elmenni.Ahhoz késő.Ennyi volt.talán legközelebb egy másik helyen és másik időben....talán.....

Vissza
Top Alul