Társalgó II. [aktív]

El tudtál-e helyezkedni a tanult szakmádban?

• Igen, most is abban dolgozok

Szavazat: 0 0.0%
  • Régebben igen, de már váltanom kellett

• Nem

• Még tanulok

• Nincsen szakmám

• Összes szavazó
    0
  • Szavazás lezárva .
hát igen a jövő generációjai :D gauss puskára lennék kíyvancsi ha lenne igazábul, de nincs :D

Pedig ezzel is foglalkoztak,elméletileg fel lehetne gyorsítani a lövedékeket elektromágneses úton is.

Úgy emlékezem,hogy a németek ókumláltak a 2Vh. végefelé ilyen kilövő szerkentyűn,sőt be is építették őket az atlanti-fal védelmi rendszerébe.Azt nem tudom ,milyen sikereket értek el vele.De az biztos,hogy a jenkik magukkal vitték,s abból is valamit fejlesztgettek.(Csak nema nyeregvasút lett ebből?)

na igen, csak nem biztos hogy úgy kéne elképzelni mint ahogy a stalkerben szerepel :D

Nkem ott úgy tűnik,mintha valami részecskefegyver volna,ami erősen ionizálja a levegőt.

valmi mittomén, ugy képzelem el az egészet mint a japán/kínai gyorsvasút müködési elvének valamije, egy puskába sürítve és ezerszeresére erősítve :D

Nos,itt volna a kérésem!

Véleményetek szerint létezik e a Google Earth nevű programnak olyan verziója is,amely a jelenlegi ,szabadon letölthető változattól eltérően sokkal élesebb,tisztább képet,és természetesen kedvezőbb ráközelítési módust tartalmaz?
Ami nekem van,az pillanatnyilag a Google-Föld,amit az Origo szoftverbázisról töltöttem le,de meglehetősen homályosak a közeli képek,sokszor nagyobb magosságok esetében is .Frissülni nem frissül,pedig benne van a lehetőségei közt!
Ha valaki közületek bármi használhatót tudna mondani,kérem jelezze,akár privátban is.(Nem akarok itten offolni!)

Köszönöm!

úgy tudom évente frissül. nekem volt 2007ben 1 verzió... abban a lakhelyem fele volt csak rajta. most kb 2-3hónapja letöltöttem 1 másikat, abban már benne van fullosan, és a tavaly épített kerti kiülő is látszik, bár nagyon homályosan.

európa el van hanyagolva, viszont amerikában még az embereket is látni az utcán. jó lenne az itt is, ha lenne rá péz :D

a fizetőshöz nem volt még szerencsém, lehet a pro vagy az enterprise edition naponta frissül vagy bármi.

Ez másképp működik. Nem a programmal szeded le a tartalmat. Legjobb tudomásom szerint a progi folyamatosan tölti a netről azt a képet, amire éppen zoom-olsz (ha nem így lenne, több giga lenne a cucc). Éppen ezért felesleges. A google.com/maps oldalon mindig a legfrissebb felvételek vannak. A képeknek egyébként nincs kiírt frissítési ideje. Mikor egy adott műhold végigjár egy adott pályát, fényképez, akkor egyrészt behatárolt az érkező képek területi fedése, másrészt a google nem is minden képet vesz meg. Szóval lehet, hogy egyszer valamit lefotóznak, utána évekig semmi.

Egyébként Európa tényleg el van hanyagolva, Amerikában már van utcanézet meg minden anyámkínja is...

hispan":2ubcdyyu mondta:
Ez másképp működik. Nem a programmal szeded le a tartalmat. Legjobb tudomásom szerint a progi folyamatosan tölti a netről azt a képet, amire éppen zoom-olsz (ha nem így lenne, több giga lenne a cucc). Éppen ezért felesleges. A google.com/maps oldalon mindig a legfrissebb felvételek vannak. A képeknek egyébként nincs kiírt frissítési ideje. Mikor egy adott műhold végigjár egy adott pályát, fényképez, akkor egyrészt behatárolt az érkező képek területi fedése, másrészt a google nem is minden képet vesz meg. Szóval lehet, hogy egyszer valamit lefotóznak, utána évekig semmi.

Egyébként Európa tényleg el van hanyagolva, Amerikában már van utcanézet meg minden anyámkínja is...
nem tudom de akkor oflineba miert mukodik? mert nekem mukodik.

azért, mert amikor először betölti, csinál 1 cachet a gépeden, valahol a documents & settings -be, és onnan tölti vissza ha elindítod. viszont így új helyszineket nem tudsz megnézni, csak azokat amiket már megnéztél még akkor amikor volt net kapcsolat.

Egyébként nem vagyunk a google efféle szolgáltatására utalva. A http://maps.live.com/ oldalon is elég jó felbontású képek vannak legalább annyira sok szolgáltatással... Érdemes kipróbálni, hátha a kérdéses területről jobb képek vannak egyikben, mint másikban.

Meg sem közelíti a Google-Föld-et.Ráadásul régiek a képek nagy része,amely hazánkról készült.
Marad a gugliföld!

Bocs,más téma.Miért nem harcolnak stalker-hölgyek a játékban?Érdekes lenne,most elöre engedjem és utána lőjem le vagy mi...

Ez a kérdés már régebben is felvetődött fórumon. Szerintem azért mert, a zóna nem nekik való hely. Vagy nem tudom :) . Bár a csapos helyére el tudnék képzelni egy nőt, igaz attól még nem lenne stalker hogy a pult mögött áll de legalább lenne egy hölgy is a zónában :) . Amúgy a legelső kiszivárgott alpha verzióban egy nő volt a karakterünk de azt csak valószínűleg poénból rakták bele.

Vissza
Top Alul