Stalker Tábor 2012

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Tudod hogy NAGYON SOK játékelem kell.
És pl egy korlátozás is jól jöhet, hogy a stalkerek ne gyűjtsenek össze minden kelléket, ami általános nagyprobléma.
Pl h CSAK keresett küldetéstárgyat veheted fel, vagy MAXIMUM 3 CUCC lehet nálad, artifactokat beleértve. Így lenne "Súly", mint a játékban, nagyobb lenne a forgalom a piacon, és jobban meggondolnánk, mit akarunk magunkal vinni.

Jobb helyszínt nem tudnánk szerezni, mint Tázlár?

http://www.youtube.com/watch?v=SPRwKqhJ ... re=related

Az a kukacos üzi amit 2x beraktál, töröltem a pi--- anomáliába.

Scarecrow : Nincs , mert nem folyton a gép elõtt vagyok. Tessék most is pustol a hó megyek felavatom a téli méhész (lásd.: téli álcaruha ) . Szóval féjszen írsz , vagy g-mailen , esetleg itt PM-ben.

Ajjaj.Oda ne.Voltunk ott kétszer is.Első játékon (amit ott rendeztek) voltunk mi is.Annyi mindent ígérgettek...semmi.Második alkalommal is hatalmas kamuzás.A pálya nagy, de a szervezés pocsék.Ez az én szubjektív véleményem.Meg még egy pár emberé.

A pálya a lényeg. Nekik semmi közük nem lesz a tényleges játékhoz, ha oda megyünk.

Ha "Mázlink van", 2013-ra már Budapest belvárosában is játszhatunk,valódi radioaktivitással és mutánsok ellen, éles fegyverekkel.

2012-re kell most pálya, és a lehető legjobban alkalmas hely.
Ami nem Tázlár :D És legyen rendes épület, mert azt szeressük és akkor van hol civilizáltan lakni :D

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul