Stalker Tábor 2012

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
scare jóhírem van. lessz neked is fuvarom.Code kecskeméten vesz fel engem is. Így neked is talán jut hely.Remélem dante is vele jön.

Én jövök, és elvileg mind2-re.
Bár, most ahogy egy ideje látom, mennyire gyerekesen viselkednek az egyik tábor szervezői, úgy gondolom, talán csak Püsi játékára kéne koncentrálnom, de arra 120%-al.

Apropó: WWW.STALKERLARP.EU

Időnként ide írom a tutorialokat Stalker cuccok készítéséhez.
Holnap a házi készítésű relikviáimat mutatom be.
Magatok is küldhettek postokat, képekkel, "How-to" tutorial.
Jelenleg egy béta verziós szabályzat van kint még

nincs jogod ok nélkül negatívan minősíteni mások munkáját.Nem látsz bele abba amit az ottani szervezők tesznek a játékuk sikeréért.

Nem minősítettem a munkájukat, csak a hozzáállásukat, okkal, és ezek tények.
Ők viszont ok nélkül minődítgetik az én munkámat, pedig gyakorlatilat értük áldozom fel az időmet.

Ahogy pedig írják, a hely lefoglalásán kívül szinte csak a sült galambot várják.

Apropó, ez kinek hogy tetszik?:
http://stalkerlarp.wordpress.com/2012/06/27/stalker_larp_v2-2-doc-hungarian/

Még annyi pluszt is bele érdemes tenni, hogy minden sima Stalker egy alapfelszereléssel induljon "Novice" szinten, és arcvédelmet, terepruhát, mellényt, elsődleges fegyvert vegyen meg. :)

püspök":3a7yw3xo mondta:
jó lett a link gratula hozzá
továbbra se tégy nyilvános megjegyzéseket

Miért ne tegyek, ha az egyrészt igaz, másrészt még ha nagyképűnek tűnik néhány megjegyzésem, akkor is konstruktív, illetve maradok segítőkész. lol2

Mert nem biztos hogy "mindenkit" érdekel.Ettől még símán tírpáknak néznek.Én értem a szándékot.

Akit nem érdekelnek a kapcsolatos munkáim, törekvéseim, az szvsz egyáltalán nem szándékozik igazán jó játékot biztosítani.

Ahoj mindenkinek !

Tisztelettel kíváncsiskodva érdeklődöm milyen volt a múlt hétvégére tervezett tábor (júli 20-21-22)?

Épp a hétvégén tettem szert egy katonai viharkabátra és mikor esett szépen akkor gondoltam rátok vajon mit csináltok éppen ?

Én valamiért azt hittem, hogy valamikor augusztusban lesz és el akartam menni o.o

Emberek !

Végigolvastam mindkét oldalt de több dolgot nem értek. Pl.: hogy ki -kivel van, meg mi ez a 2 tábor stb.
Volna valaki olyan jó és megírná nekem az érthetőség kedvéért pm-ben vagy valami ? Én értem, hogy ti régóta ismeritek egymást de engem meg baromira zavar hogy nem látom át ezt. Aki idejét áldozná erre annak tisztelettel előre is köszönöm.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul