Stalker Tábor 2012

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vannak régi larposok, vannak újak, vannak akik még airsofton sem voltak.

A tábort megismételjük ősszel, remélve egy borús esős időben, ismét Kunmadarason.
VÁRUNK MINDENKIT. FEGYVER SE KELL MINDENKÉPPEN (Védőszemüveg viszont mindenképp)

Capt Axon : Örülök neki. Bár az ideit át kellett adnom Skinner-nek mivel engem a nagy lelketlen multi (munkahelyem) nem engedett ...elrabolta a lelkem!

Amit így elöljáróban elárulhatok a 2013-asról:
- új szörnyek
- non-stop játék menet
- jobb látványelem
- kevesebb bug
- összetettebb játék és szervezés
..és még sok apróbb finomság

Minden alkalommal minden tőlünk telhetőt meg kell tenni azért, hogy a lehető legtöbb lehetőséggel élhessünk. :)

Egyre keményebben készülünk a dolgokra.
Én csak annyit kérek a táborokba jövő stalkerektől, hogy gyakoroljanak színészkedni, beleélni magukat, mert másképp ez nem megy :)

Fuvart vki tudna nyújtani Budapestről?
Egy nagy zsáknyi kelléket is vinnék, szóval eléggé fontos lenne :D

Hmm....most olvasok erről először. Nem is tudtam hogy van ilyen élő-szerepjáték. :D A STALKER a kedvenc játékom és így nagyon király lenne elmenni erre, főleg hogy Kunmadarason lesz (én Újszászi vagyok). Csak ugye van egy-két probléma: végzős vagyok és így jobb lenne az időt tanulásra fordítani, nincsenek meg a megfelelő felszerelések, még sosem airsoft-oztam stb.

Szóval úgy tűnik hogy ez nekem kimarad. De amúgy tényleg érdekes ez az egész. Jó szórakozást kívánok hozzá mindenkinek. :)

Rony94:
Jó tanulást,építgesd a jövőd. :P fogatlan
Mi pedig addig a romok között,1 szedett- vedett szoba közepén,tábortűz mellett,AK-val az ölünkben ülve,beszélgetünk a zónaéletről,és várjuk társainkat akik épp szörnyvadászatról térnek vissza.A kinti szemerkélő eső kellően szomorkás hangulatot fog adni.
Vagy épp a bárban alkudozunk artifact-okra,lőszerre.
Hidd el.. Neked sokkal jobb hogy otthon görnyedsz a könyvek fölé a jó meleg szobába,és anyu forró kakaót hoz be.
(Húdegenyó vagyok) :D
Node komolyan.
Ha minden igaz akkor több rendezvény is lessz a pályán jövőre.Így tudsz készülni.
Felszerelés:Nincs a szekrényedben 1 farmer,1 nemsajnálomhakoszoslessz kabát,1 magasszárú cipő?
Looner felszerelés már kész is.Védőszemüveg ami már jó is:500 ft,gázálarctáska,gázálarccal:1500 ft,as fegyó:springes pisztolyal is lehet eredményesnek lenni,igen pontosak a TM fegyói.használtba is 4-5.000 ft.
gázost már kapsz 15-ért is.Ez nem olyan játékmód ahol többszáz lövést adsz le.De van mód bérlésre is.menj el 1 sima Airsoft játékra érdeklődőként,ahol megismerkedhetsz "velünk".Ha kérdéseid vannak tedd fel nyugodtan az airsoft topicban.Vagy olvass vissza.Jövőre várunk,hogy közösen vadászhassunk,gyüjtögessünk,csencseljünk,és csereberéljünk.

Capt Axon : Neked ez most kimaradt ?

kép :
dscn1403dsadsadsadsada.jpg

ha kell még hozok...

Domesz:Yeti kabátja szára toldott.Én is sasoltam amikor megláttam.Teljesen jó cucc.
Yeti:Mizu a méhészemmel?
Rony94:freedom vezérként 2 pisztolyal nyomtam végig a játékot.Bőven elégnek bizonyult.Persze henteléshez kevés,de zombizáshoz tökéletes.

püspök : A télivel vagy a másikkal? Az õszis mintás az hatalmas feladat mert abból nincs sehol, fõleg olyan ami jó lenne neked. A fehéret meg el is felejtettem mondani táborban.

kabát : Nos igen 1db nagyobb tiszti mixi külsõ meg vagy 3db 6m mintájú zubbonyból lett.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul