Y3ti
New Member
- Csatlakozás
- 2008.03.20.
- Üzenetek
- 864
- Reakció pontszám
- 0
- Hely
- Zone
- Webhely
- www.banditsairsoft.extra.hu
Lábbal pötyögött lábjegyzet:
Idõpont : Nekem mind1 , csak mondjad és ott leszek, leszünk.
Banditák és egyéb frakció : Köbö akkor mi mennyi hány hogyan kik?
LARP : Igazából azt kell hogy mondjam hogy több verzióhoz volt szerencsém.
Csak egy párat így leírok:
"Felhõ lárp" : Volt kis LARP, volt szerepek, de több a hent és a dara. A banda fele azt sme tudta hogy mi van.
"Lájt Lárp" : Volt téma , volt pénz , volt minden csak nem az amire számítani lehetett volna , de dara az volt.
"Gipsz Lárp" : Jó volt , jó volt. Robbantás, szerepek, eszetlen szerepek. Feeling. És kevesebb eszement hentergépállat.
"Titánbeton Lárp" : Gyáááh...még mindig ráz a hideg. Mocskos terkós , átverõs, kijátszós, felrobbantós téma , hatalmas feeling és atmoszféra, és nincsenek idegesítõ agyament henterek (1 darab sem). Erre egy példa:
"- Hé boltos xy info mennyit ér?
- Hát az attól függ hogy mennyit ér neked?
- Hát, én azt mondom 2500 pénz.
- Áhh legyen 500!
- Minek nézel engem?
- Adok 1000-et!
- Kevés , kevés.
- Nah lásd kivel van dolgod 2000!
- Pff...háát..tudod mit. Nincs üzlet!
Zsinór rándul, bumm egy testre erõsített bomba. Gyáááááááá. [nyálcsöpögõsidegrángósepilepsziásõzszmájli]
Szal igen. Én utóbbit preferálnám idei táborban , persze csak bizonyos keretek között. De azért inkább az ideit tényleg külön kategóriába rakom min " Stalker lárp" , mert azért ennek külön feelingje van.
Nah mind1.
Bocs elkapott az írógépláz , és csak rángatózik az ujjam.
Idõpont : Nekem mind1 , csak mondjad és ott leszek, leszünk.
Banditák és egyéb frakció : Köbö akkor mi mennyi hány hogyan kik?
LARP : Igazából azt kell hogy mondjam hogy több verzióhoz volt szerencsém.
Csak egy párat így leírok:
"Felhõ lárp" : Volt kis LARP, volt szerepek, de több a hent és a dara. A banda fele azt sme tudta hogy mi van.
"Lájt Lárp" : Volt téma , volt pénz , volt minden csak nem az amire számítani lehetett volna , de dara az volt.
"Gipsz Lárp" : Jó volt , jó volt. Robbantás, szerepek, eszetlen szerepek. Feeling. És kevesebb eszement hentergépállat.
"Titánbeton Lárp" : Gyáááh...még mindig ráz a hideg. Mocskos terkós , átverõs, kijátszós, felrobbantós téma , hatalmas feeling és atmoszféra, és nincsenek idegesítõ agyament henterek (1 darab sem). Erre egy példa:
"- Hé boltos xy info mennyit ér?
- Hát az attól függ hogy mennyit ér neked?
- Hát, én azt mondom 2500 pénz.
- Áhh legyen 500!
- Minek nézel engem?
- Adok 1000-et!
- Kevés , kevés.
- Nah lásd kivel van dolgod 2000!
- Pff...háát..tudod mit. Nincs üzlet!
Zsinór rándul, bumm egy testre erõsített bomba. Gyáááááááá. [nyálcsöpögõsidegrángósepilepsziásõzszmájli]
Szal igen. Én utóbbit preferálnám idei táborban , persze csak bizonyos keretek között. De azért inkább az ideit tényleg külön kategóriába rakom min " Stalker lárp" , mert azért ennek külön feelingje van.
Nah mind1.
Bocs elkapott az írógépláz , és csak rángatózik az ujjam.