Stalker Tábor 2011

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Lábbal pötyögött lábjegyzet:

Idõpont : Nekem mind1 , csak mondjad és ott leszek, leszünk. :D

Banditák és egyéb frakció : Köbö akkor mi mennyi hány hogyan kik? :P

LARP : Igazából azt kell hogy mondjam hogy több verzióhoz volt szerencsém.
Csak egy párat így leírok:
"Felhõ lárp" : Volt kis LARP, volt szerepek, de több a hent és a dara. A banda fele azt sme tudta hogy mi van.

"Lájt Lárp" : Volt téma , volt pénz , volt minden csak nem az amire számítani lehetett volna , de dara az volt.

"Gipsz Lárp" : Jó volt , jó volt. Robbantás, szerepek, eszetlen szerepek. Feeling. És kevesebb eszement hentergépállat.

"Titánbeton Lárp" : Gyáááh...még mindig ráz a hideg. Mocskos terkós , átverõs, kijátszós, felrobbantós téma , hatalmas feeling és atmoszféra, és nincsenek idegesítõ agyament henterek (1 darab sem). Erre egy példa:
"- Hé boltos xy info mennyit ér?
- Hát az attól függ hogy mennyit ér neked?
- Hát, én azt mondom 2500 pénz.
- Áhh legyen 500!
- Minek nézel engem?
- Adok 1000-et!
- Kevés , kevés.
- Nah lásd kivel van dolgod 2000!
- Pff...háát..tudod mit. Nincs üzlet!

Zsinór rándul, bumm egy testre erõsített bomba. Gyáááááááá. [nyálcsöpögõsidegrángósepilepsziásõzszmájli]

Szal igen. Én utóbbit preferálnám idei táborban , persze csak bizonyos keretek között. De azért inkább az ideit tényleg külön kategóriába rakom min " Stalker lárp" , mert azért ennek külön feelingje van.
Nah mind1.

Bocs elkapott az írógépláz , és csak rángatózik az ujjam. :P

igen a rendeléseket nálam privátban.
igen augusztus 20-a.Többen is akkorra kérték ki a szabijukat.
igen 5-6 bandita mert a mostani plussz 2 az freedomban lessz.
igen lesznek looner-ek
igen a jelentkezők ill. a megjelenők számától függ az hogy mely frakcióban mennyien lesznek.
A Softair fórumán megjelenő kiirás NEM a stalker tábor.Azt a rendezvényt a nagybecsű Bobek játékszervező úr preferálja vérairsoftosoknak főként.
Dante-t kikötjük 1 fához és addig cseszegetjük amíg bele nem, zakkan.Bottal is lehet piszkálni.De az feláras.Aki nem tudná ennek oka az hogy lepaktált a banditákkal. Ócska, szemét módon.(De maximális élethűséggel kezelte a játékot.Gratula neki)

A katonaság és a Freedom+Loner csapat egyszerre támadta meg a banditákat és már mélyen az épületben voltunk, amikor Dante lelõtt pár ember, és volt akit dobatott... Mivel elszállt a jobb szárny, a katonáknak esélye sem volt a banditákkal szemben. Ezért Dantét a szívünk csücskébe zártuk és a botos böködés után malamut sz*ros sarujainkat is belé töröljük :D

Dante, csak halkan jegyzem meg. Ha perkálsz én esetleg tudok neked némi védelmet biztosítani. Vannak kapcsolataim. :D

Lihogyejev":3i29snk3 mondta:
A katonaság és a Freedom+Loner csapat egyszerre támadta meg a banditákat és már mélyen az épületben voltunk, amikor Dante lelőtt pár ember, és volt akit dobatott... Mivel elszállt a jobb szárny, a katonáknak esélye sem volt a banditákkal szemben. Ezért Dantét a szívünk csücskébe zártuk és a botos böködés után malamut sz*ros sarujainkat is belé töröljük :D

ezt nem értem azért akarjátok bottal piszkálni és megkövezni mert leszedett pár embert furfangosan Szerepjátékhoz méltón árulással?

Scarecrow":3574xui3 mondta:
ezt nem értem azért akarjátok bottal piszkálni és megkövezni mert leszedett pár embert furfangosan Szerepjátékhoz méltón árulással?

Pontosan. Aki átb@sz minket, azt utáljuk. :D Ez is szerepjáték. :D

A freedom nagyon jól alakított. Az ilyen hozzáállás pozitív lesz a táborban is majd. Ugyanakkor láthattátok, hogy voltak lonerek, akik a nagy lehetőségek ellenére sem adták fel a szabadságukat. :)
(Ez véletlenül nem paradoxon? Feladni a szabadságot, hogy beléphess a Szabadságba?)

Üdv !

Ha az öltözékem alapból fekete lesz ez elmegy málhának ?
Sajnos a vaku miatt "ződebb" lett,élőben sokkal sötétebb.
image-7503_4D375381.jpg

Pvtneo: sajnos ezzel sehova. Szándékunk, hogy baziélethű legyen az egész, ezért tapadunk a játékban lévő mintákra mint állat. A honlap, amely most már tényleg nemsokára elkészül (:D), tartalmazni fogja a dresscode követelményeket is. Itt a fórumon nem fogom leírni a dresscode-ot, ugyanis pár HSZ után már a kutya sem keresné vissza, de ha megmondod, hogy melyik frakciót választod, akkor szívesen válaszolok. :)

Domesz: jó lesz.

Berkut":35midg7d mondta:
Az időpont augusztus. Ment a tilitoli, és még most is számolgatom, hogy aug 20-i hétvége jó e. Van aki már kivette addigra a szabiját, de egyeseknek meg fontos lehet hazánk ünnepe. Augusztus közepe-eleje, pontosabbat nem tudok.
Hát...hmm... naná...talán pár embernek azért még fontos... na mindegy...
Végülis jobb mint a szeptember.
De jó is ezt olvasgatni, készülni, várakozni.
Csak lenne má honlap, meg augusztus...

Az hagyján. Gyula és Felcser már össze van pakolva. Indulásra készen vannak. :) Mondjuk nekem sem sok idõt venne igénybe egy táborra összepakolni. :)

Az semmi..én már a rendezvény utáni összegzést írom és a videórészletek vágását végzem.

Összegzés.
(részlet)
"miután 4x is frakciót váltott 2 órán belül dante, így minden oldal közös egyetértésével elástuk a nagy bükkfa alá.Ezután a rendezvény hátralevő részében(a hátralévő 10 óra)minden harmonikusan,szabályosan és a lehetőségeinkhez mérten a játék szellemiségének megfelelően zajlott le.

Banditák:

Big Man és vérgőzös banditái olyan szinten meggazdagodtak hogy a játék felénél kilóra megvették a tuidóst, a bárt,és az összes looner-t adósrabszolgájukká tették.A monolith-ok már nem holmi kövekhez imádkoztak hanem hozzájuk..

Loonerek:
Bátor magánzók maroknyi csoportja megpróbálta a lehetetlent.Próbált megélni,1 kis pénzt összeszedve kijevi éhező családjukhoz juttatni azt..Drága pénzen megvett védőruhájuk (vélt)oltalmában kutakodtak kincsek után.Amit találtak többnyire a veszélyforrás szélén várakozó banditák martaléka lett.Bár tagjaik között feltünt a hős, kit mindenki csak a Himalája rejtélyes lakójaként ismerhetünk,tuningolt ak-ja és láthatatlanságot adó méhészruhája sem tudta társai életét könnyebbé tenni.

Katonai stalkerek:
Kijelölt feladatukat elvégezték,őket nem zargatta különösebben senki.. persze a banditák őket sem kímélték.

Duty:
Feladatuk nem járt sikerrel..Gyorsan összekaptak a banditákkal,és bár kezdetben a freedom-ot sem nézték jó szemmel ,de az idő múlásával rájöttek. A céljukhoz kell 1 kis megalkuvás.

Freedom:

Na ők aztán a válogatott legények voltak ám... q*rvakeményern igyekeztek állni a sarat,sok banditát már messziről legyűrtek , és gyüjtögettek szorgalmasan.Őket is elérte a bandita ármány.

Csapos:
Mivelhogy már senki sem vitt hozzá semmit,nem mondott el semmit így bezárta a bótot és visszament kaukázusi kecskepásztor-gyakornoknak.

Tudós:
Leletekkel gazdagon tért..volna haza de a banditák a rendezvény záróakkordjaként kipakolták mint "brazilok" a falusi kisboltot.Életét megkímélték de ezután csak szibériában tudott elhelyezkedni mint laboraszisztens .

1 dbSnork:
A rendezvény snorkja köszöni szépen jól van azóta lettek kissnorkjai..
(Hogy miért hasonlítanak dante-ra azt nem tudjuk..)
"

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul