Az időpont augusztus. Ment a tilitoli, és még most is számolgatom, hogy aug 20-i hétvége jó e. Van aki már kivette addigra a szabiját, de egyeseknek meg fontos lehet hazánk ünnepe. Augusztus közepe-eleje, pontosabbat nem tudok.
Banditák: most lehet hogy én vagyok a hülye és csak 5-6 fő. Ne vessetek rám követ.
LARP: szerepjátékot jelent. Lényegében arról van szó, hogy te piros vagy és mindenkit lelősz, aki nem piros. Beleéled magad abba, hogy Te egy szerencsétlen stalker vagy, aki örül, ha sikerül napi 1 konzervet megvennie. És mivel még haza is kell küldeni a pénzből, jobban teszi ha vigyáz az életére, különben mehet a három poronty valami kijevi árvaházba.
A játék alaphelyzete megköveteli, hogy gondolkozz, és esetleg békés úton próbáld meg elrendezni a küldetéseket, amiket kapsz. Nem árt ha tudsz alkudni, és van némi diplomáciai érzéked, de nem kötelezőek, mi sem vagyunk vérprofik.

Pl életemben először múlt vasárnap alkudtam, idézem:
"Najó megveszem kétezeréröööö.... hmmm... tudod mit? Én úgy gondolom, hogy ez a darab fecni nem ér meg egy fabatkát sem." És emberünk az eredeti ár feléért eladta. Ilyen egyszerű.
Igen, lesznek Lonerek.