Stalker Tábor 2011

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Freedom oldalra Dán M84-es játszik?

daccs1na500a.jpg

Nyugi nem mindenki Freedom fan én a Szolgálat színeiben pompázom majd:D

Én sem vagyok Freedom fan, de Szolgálatos ruhát nehezebb szereznem. Vagy maradok Loner...

Üdv Stalkerek!

A weblappal kapcsolatban szeretném közölni veletek, hogy készül, nincs elhanyagolva, lesz, de még idő kell hozzá. Szóval nem kell kérdezgetni, hogy mikor lesz, mert lesz :D de még nem tudom mikor, amint lesz, értesítünk titeket

a dán jöhet várunk szeretettel frakciónkban lihogyejev játékostárs..a szolgálatosok felköthetik a gatyót,olyan embereket szedtem(ek) össze a freedom-ba. lövés1

Más:
a hétvégén tartottunk 1 kis lőődözést a pályán..lett 1-2 "új" helyszín.Az egyik dombról kiderült hogy nem domb..a kiásott betongerendák és téglaboltívek elől kibukkant 1kissebb futóárok,tökéletesen falazva.
Gyorsan kihasználtuk és beleugrálva igen kiváló lőállásként debütált.Anomália-rejtekhelynek álomszerű.Régi rendeltetését sejtem de nem óhajtom itt megosztani senkivel.A területen található épületekben a multévi sok esőzés rengeteg kárt okozott.A főépület falairól a vakolat jórésze lehullott, a 3. szinten tartózkodás nem ajánlott.A labor kissebb takarítást követően beköltözhető.A bár most is úgy áll ahogy otthagytuk.Ott a pult,a sarokban a korhadt deszkából és fatönkből készült ülőalkalmatossággal.Kicsit elszomorított a látványa.yeti mester ötletes falfirkái(golyónyom a falban"így jár mindenki aki újat húz a csapossal"felirattal)melengették szívemet,és a tábor iránti sóvárgásomat erősítették.Lessz 1-2 betonüreg amit elszallagozunk és játékon kívüli területként kezelünk..

Megjegyzés: Ha a Zóna a sugárszennyezett ,elvadult vidék utópiája ,akkor a tázlári pálya most a szememben az utópia utópiája.

más.
Néhányan aggályosnak ítélték hogy hogy lehet az hogy freedom vezér szervezőként ismeri mindenki küldetéseit.Őszintén sajnálom azokat akik nem hisznek abban hogy én ezzel a tudással NEM élek vissza.Ebbéli aggályok további elkerülése véágett felkértem Csapattársamat Vágó Dávidot(LOKI)hogy vegye át a vezetői szerepet.Jómagam a továbbiakban a frakcióm tagjaként a dedikált orvos szerepét fogom betölteni.Amennyiben Dávid játékostársam nem tudná elválalni úgy A solti csapat markáns stalker rajongóját fogom felkérni ,Brother-T személyében.
Ezekután pedig aki még így is aggályosnak tartja hogy tudom a frakciója,csapata küldetéseit az mellőzze a rendezvényt.
Köszönöm.

Valami ilyesmi :D (szerk: hubazz, elnéztem kicsit a színeket... de majd javítom)

937790340freedomtoki_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

püspök":3nd5wvdx mondta:
1-2 "új" helyszín.Az egyik dombról kiderült hogy nem domb..a kiásott betongerendák és téglaboltívek elől kibukkant 1kissebb futóárok,tökéletesen falazva.
Gyorsan kihasználtuk és beleugrálva igen kiváló lőállásként debütált.Anomália-rejtekhelynek álomszerű.Régi rendeltetését sejtem de nem óhajtom itt megosztani senkivel.A területen található épületekben a multévi sok esőzés rengeteg kárt okozott.A főépület falairól a vakolat jórésze lehullott, a 3. szinten tartózkodás nem ajánlott.A labor kissebb takarítást követően beköltözhető

1 melyik részen található az Exdomb Lövész árok?
2 A főépület a Tavalyi hadsereg épülete?
3 melyik hely a labor?

más:
Tudjuk Nagyából hogy elég sok Freedomos lesz, tehát ideje lenne Dutynak is Mozgósítania magát, másrészt, nekem is most van egy ember hiányom... illetve a katonai stalker csoport még keres egy embert, megjegyzem csak az jöjjön aki képes teljesíteni a felszerelésre vonatkozó alapot:
Full olív öltözet Full face maszk+Sisak(rendszeresítve jelenleg a ZSH-1es van) valamint Chest rig.
tehát nem könnyű mondhatni mi fogunk a legjobban szenvedni a felszerelés össze állításával mégis remélem hogy az az 1 fő majd jelentkezik.

1,
150méterre a bártól
2,
igen
3,
1 szoba a katonai bázison

jó ötlet a toborzást elkezdeni.. jó ha ti is nekiestek.
A síránkozást pedig itt fejezzük be a dresscodok miatt..mindenki a lehetőségeihez mérten fog autentikusan öltözni.Nem azért találtuk ki hogy legyen mit szidni,kritizálni,belekötni..1 dolog miatt találtuk ki..hogy megfeleljünk neki..

Lihogyejev:Kiba**ottjó kép.. tamara ilyen fotón.. nagyon jó.. rólam nem készíthető ilyen?

De rég jártam itt.
A szervezőktől kérdezem: Hány épület van a pályás és kábé mekkorák?
Püspök, van még valaki akinek Loki a(z airsoftos) beceneve, vagy csak a freedom vezérét emlegetted?
A kép nekem is tetszik, de a felirat nem, sztem jobb lenne ha oroszul lenne rajta cirill betűvel, meg valami halandó által is olvasható nyelven is :D.
Jönnék freedomosnak! Kár h ott van az a feltételes mód, sajna nem felelek meg a dresszkódnak -- MÉG nem--.

Ilyenkor jönnek majd hogy "honlap hogy áll?" miután nem rég volt Rókának egy hsz-e. Már alig várom. :P

Toborzás...meg...a picsbe majd csinálok én is 1-iet.

Full OFF: Mondjuk tegyük fel létezik egy ember aki "játszik" és ide téved.
Legyen nick neve: FulextREM998 : És ezt a posztot hagyja itt:
"Nekem nem tetszik a dress code mert olyan sok kapucnis ember van benne, és egymásra lövöldöznek. Esetleg lehetne menni mondjuk öltönyben? Az nekem jobban áll barátnõm szerint.Meg nem tetszik az hogy sok terepruhás , mondjuk lehetne esetleg mindenki kék munkás ruhában. Az is jól rejt, voltunk CÉKÚBÉJN és ott jól rejtette haverom G36osát. Valamint aza kérdésem tudna-e valaki kölcsön adni egy Vulcan-t? Vagy jó egy M60-anas is.Olyan 650-800fps-es jó lesz.
" <- Nem félre érteni, csak vicc!

Komolyan: Mi kell? PM! E-mail! Írsz, szólsz, ez kell, megszerezzük, olcsón!

Épületes kérdésre Püsi tud pontos választ adni.

Dutykat kérném, PM-ben jelezzék hogy Dutyulni akarnak!

Róka: 'nyááád! :D

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul