Stalker Tábor 2011

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Awe möggyüttem.
Notehát:

Katonai bázis:
Jellege:3 szintes családi ház.
Alapterület:Kb . szintenként 100m2
Állapot:Máladozó

Bár:
Jellege:1 szobás étkezde
Alapterület:60m2
Állapot:Jó

Freedom Bázis:
Jellege:Étkezde kiegészítő helységei,irodák.
Alapterület:120m2
Állapot:jó

Duty bázis:
Jellege:Tanterem,kiegészítő helységekkel.
Alapterülete:90m2

Bandita bázis:
Jellege:1 szintes lakóház.
Alapterülete:50m2
Állapot:Romos

Kutató laborja:
Jellege:Szoba mely része a katonai bázis épületének,de nem része a bázisnak.
Alapterület:12m2
Állapot:Máladozó

Játékosok pihenőhelye:
Jellege:Étkezde, kültéren összefüggő gyeptakaróval,kialakítot tűzrakóhelyel,
Alapterülete:-Étkező:30m2
-Kültér:27 ha
A rendezvény részére még nem kijelölt épületek:3 kissebb épületrom,1 4 fülkés WC(romos),1 1 fülkés wc(használható,takarított rendszeresen karbantartott),1 kissebb megfigyelőtorony.
Más:
Loki az az airsoft-os neve a szakosztályvezető-helyettesemnek.Őt kértem fel a freedom vezetésére amit elválalt.Amennyiben nem tud részt venni úgy Brother-t lessz felkérve.
Rókaa..Honlap hogy áll? fogatlan

Ma elutazom, és csak hétfőn jövök haza. Nem leszek internet közelben. A kérdések jöhetnek, de választ majd csak pár nap múlva kaptok rá.

Püsi! Légyszíves küldj egy listát arról hogy kik mennének banditának és kik mennének freedomba. Szeretném látni, hogy hány emberünk van már.

Köszi, Püspök, ez aztán kimerítő válasz volt!
Eddig tetszik a hely.
Óvodás megjegyzésem: Háá-háá, a Freedom bázis a legnagyobb! pattog1

Vajon miért... Egyesek tesznek a játék világára. Főleg mikor egymás mellé teszik a Loner és a Freedom HQ-t. Ilyenkor abban is kételkedem hogy ezek a személyek valaha játszottak is a játékkal...

Pr0D1G7":dlgzunr5 mondta:
Vajon miért... Egyesek tesznek a játék világára. Főleg mikor egymás mellé teszik a Loner és a Freedom HQ-t. Ilyenkor abban is kételkedem hogy ezek a személyek valaha játszottak is a játékkal...

Választ elküldtem PM-ben.

Domesz:felkérés alatt.
bi/iktop:há-hááá a katonai bázis a legnagyobb3x100m2
pr0d1g7:Egymással szemben.. és ha esetleg képben lennél tudnád .. a Bárral szembeni terület valójában a pihenőhely.. kijelöljük mint freedom bázis de q-vára nem érdekel ki lebzsel ott.. ugyanis az MINDENKI PIHENŐHELYE,ahol nyugodtan ehet,ihat,pihenhet,de küldetésre ujjraéledéssel egybekötve onnan nem indulhat!.Mert lehet hogy valaki azért jön hogy stalkeres közegben töltse el pipázgatva, ücsörögve a hétvégéjét.Mert neki ez jelent örömöt.Sanda mosolyal konstatálva épp viharverten visszaérkező játékosokat 1-1 küldetésről..(ugye róka?jóó tuidom te most a csapos vagy.)Sajnálnám ha neked ezen mulna a játékélményed..Mert akkor nem fedeznéd fel azokat a dolgokat amit e rendezvény adhat neked.

kérdés: Valami olyan "hogy bemész biztos meghalsz" övezet lesz-e? Mármint így unblock bármely frakcióból bárki akár exoskeleton , akár vietnámi strandpapucs van rajta.

sugárvédelem nélkül gyakorlatilag minden fertőzött terület az. A kitörések helyszíne is az..feldobom azt hogy aki a szervezők álltal elfogadható exoskeletonban jelenik meg és nem fut annak felajánljuk hogy nincs veszélyes zóna a számára.Nem félek attól hogy tömegesen jelenünk meg exoskeletonban..A vietnámi strandpapucs 0-ás szintű védelmet ad.. fogatlan
Róka:honlap?vagy ma? fogatlan

Mint csapos szeretném értesíteni leendő fogyasztó vendégeket, hogy az Áprilisban érvényben lévő jogszabály értelmében a Bár egész területén tilos a dohányzás! :D
Ám mi sz@runk az egészre és a bárban vizipipázási lehetőség is adott lesz szén és dohány kimerülési korlátig :D

A bár területe ajtó és ablak híján Hétfőtől Péntekig 0-24 óráig, Szombaton egész nap és Vasárnap non stop nyitva tart.

A Bárban a legmagasabb kulturális viselkedést várom el a játékosoktól, ami annyit tesz, hogy Petőfi és Jókai idézeteket várok el minden rendelés előtt! Küldetés felvevésekor Kosztolányit.

A bárban hirdetési falfelület szintén lesz, melyen komolyságotokat és hülyeségeiteket egyaránt hirdethetitek.

A Bárban megvásárolható lesz a sz@rkofág egyes betonelemi a saját aláírásommal! :D Limitált kiadásban.
Ha nagyon igény lesz rá, akkor 6 db. STALKER táboros bögre! :D

Emellett széles árlista lesz a bárban, mint például:
Bab: 10RUB, helyett 50RUB, helyett 120 RUB, helyett 290 RUB, helyett 1300RUB, helyett 4673RUB!
Most már értitek miért széles árlista? :D

Tavaly látható volt a Bár falában egy faldarab aláírva, hogy ne szórakozz Zoh... a Csapossal, vagy valami ilyesmi. :D A csapost meg kell becsülni, mert ő ad piát, de ő úgyis csak iszákos semmirekellő pénzhajhászt lát bennetek... hja várjunk csak egy kicsit, akkor ti vagytok a csaposok? :D

UI.: FAIL! Nem tudtam leírni rendesen a sz@rkofág szót mert kicenzúrázta a fórum:/

elkészültek a looner,a freedom,a duty,a banditák felvarrói.800 credit /db ami a postát tartalmazza.
a clear sky-é kívánságra elkészül,a katonákét akkor rendelem meg ha az eddigieket maradéktalanul kifizettem(tervezési költségek,alapanyagok,munkabér)képek hamarosan.

csak szólok : A "kitörés" csak hogy képbe legyünk az egész zónát érinti (a játék szerint), szal nem az van hogy míg a katonák napoznak, addig a bárban kuporgunk, fetrengünk a sok gamma sugár miatt.

sugár szennyezett terület: Az tavaly is volt csak sokan tettek rá hogy egyáltalán van.

csak hogy borzoljam a kedélyeket : Már megvan hogy hol lesz a 2012-es Stalker camp.

Róka : Csak röviden. LOL!

más : Beszélgettem itt a köreimben hogy ki mi merre hogy. Többségünk simán csak stalker ...khöm ...loner lesz.

Én szeretem ha aktívak a népek, de pár nap kihagyás után, igazából a franc essen belétek! Ennyit visszaolvasni! :D

Yeti: a kitörést mindenkit érint, a sugárzó területek pedig egyértelműbben lesznek jelölve. Tavaly nem tojtunk rá, csak nem tudtuk hol kezdődik... a hajunk nem tartotta be a szabályt. :D

Berkut : Jó....de meg lehetett volna kérdezni..mondjuka zombiktól hogy
- " Hé te hol kezdtél el bezombulni?"
-" Wöööööö...hát ott a kidõlt fánál."
"-Jah köszi.

Olvassss!

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul