Stalker Camp 2010

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Jó persze, nekem is sok jó élményem volt. Az egész tábor egy nagy piros pont, az egyetlen "rossz" élmény az a banditás-keresős küldetés volt, mivel ott kicsit elszámoltuk magunkat. De az sem kifejezetten rossz, inkább csak semleges, mert az elején izgalmas volt, utána meg sétáltunk egy jót. :D Amit írtam, azt némi iróniával írtam.

Tibi : Nem sokára az egész pakkot adom majd oda. :)

Berkut : Jaaahh..hát az mondjuk egy feladat volt. Volt aki tényleg annak vette volt aki meg csak kínlódott.

addig is... :
Életkép...
p1070374dsa.jpg

Stalkerek kísérik a "dokit". (Rus, Csavargó )

Azért a zónában is nagy viharok vannak...
p1070311dsa.jpg

..itt a bizonyíték. lol2

Amit sokan szerettünk...
dsc02935dsa.jpg

Zombi ház (Zombiland)..

A zóna egyik teremtménye:
p1070385dsa.jpg

A medve ölõ lepke. Talán fajának utolsó példányát sikerült el ejteni?

p1070378fds.jpg

Rádió aktív terület.

pict1100fs.jpg

Felcser a CoD4MW2 & Stalker "Ghostja"

Stalkerek pihenõ idõben..
p1070277dsa.jpg

...Felcser és Yeti

A szállás hely...
p1070351dsa.jpg

..belsõ képet ne kérjetek. Volt egy kis kupi. :roll: :D

Valahol a zónában (Vol.2)
p1070354dsa.jpg

Ras & Yeti (szerk.: Yeti minek örül? :D )

Szergej Antonov parancsnok...
pict1106dsa.jpg

..alias Raptor

Scar és egy Dragunov...
pict1064dsa.jpg

Életkép a bárban...
pict1102dsa.jpg

..egy stalker a csapostól valamit vesz. (Róka és Ras)
[ +3 kép kommentárnélkül:
http://img196.imageshack.us/img196/4995/1010781.jpg
http://img72.imageshack.us/img72/4933/pict1140.jpg
http://img32.imageshack.us/img32/6321/pict1133p.jpg
..de ez mind a bár. ]

Beállított kép..
pict1077ds.jpg

...hát nah.

Secret stash...
pict1121dsa.jpg

...valahol a zónában.

Egy bandita...
pict1120dsa.jpg

...alias Rudi

Egy sebesült Stalker ellátása a Bárban...
pict1144sadsa.jpg

...kisebb nagyobb sikerrel. Kálmán és Yeti :D

Búsoló katona a bárnál...
pict1156dsa.jpg

...kenyérrel. (Berkut)

Bárfalán található hirdetések és egyebek....
pict1152dsa.jpg

..érdemes õket elolvasni. :D

* A következõ képeket én elforgattam mikor megkaptam mégis a feltöltõ program vissza forgatta õket. Minden esetre felrakom ide õket aztán lehet menteni és forgatni. *

A snork mozgásban...
p1070302dsa.jpg

..és egy összehasonlító kép:
stalkerpripyatdx11shotd.jpg

Nah de mondjuk ezt hamarabb is berakhattam volna még lentebb a másik snorknál. :D

Yeti akció közben...
p1070358dsa.jpg

..nem nem eszek hanem rádiózok.

Valahol a zónában...
p1070298dsa.jpg

...2 Stalker sétálgat (Mr. Soknév és Csavargó )

Biznisz : Dimitrij Solokov egy katonával bizniszel..
p1070320dsa.jpg

...nem tudom vettek-e valami. (Tajti és Felcser)

Kill the Zombies!
p1070369dsads.jpg

Beállított kép. De ennek is története van. Mikor a kép készült az elõtt voltunk Zombik Ras meg én. Aztán hogy kilõttek minket megcsinálták a képet. Én addig egy közeli ponton várakoztam és rádióztam + feladatokat vizslattam. Erre csak azt látom az egyik katona (Vityu) még mindig arra mozog ahonnét jöttünk Nah csak néztem hogy mi van. Erre a következõkben egy snork (Gyula vagy Csavargó ahogy jobban esik) beront a katonai bázisnak számító épületbe. Ahol a kép készült teraszra kirontva elindult Berkut felé , elég gyors ütemben. Berkut hatalmas "áááááá" kiáltással vetette le magát a teraszról ijedtében. Én meg Ras és Pati (aki a képet csinálta) meglepõdve néztük (WTF?) hogy most mi van. De az a halál ugrás nálam 10pontos volt. XD :D :D

Hehe. De jó képek készültek rólam, pedig általában borzalmasak szoktak lenni. :D A zombis az igen, beállított kép, és én még életemben nem sz@rtam össze úgy magamat:
Készülünk a képet készíteni, és egyszer csak zajt hallok. WTF?! Mozgást látok a szemem sakáróból és már fordulok is jobbra, hogy benézzek a szobába, de ott jön a snork. Oké, ugrani kell! - villant át az agyamon, de egy másodpercig haboztam (ebben teljesen biztos vagyok), és hiába ugorttam el, Gyula elkapta a karomat. Így haltam meg :D
A megfáradt katona pedig valóban megfáradt, az nem beállított kép. :)

"szerk.: Yeti minek örül?" :D :D :D hát azzz mii? :D fogatlan XD
hát én? ott lógok majd leszakad a karom erre észreveszem Berkut háta mögött a snorkot de köpni nyelni nem tudtam mire a Snorkunk már kapart Berkut után de azt a fejet élesbe fél m-ről látni XD hát azt mindenkinek látnia kellett volna! :D az a spontanitás gyönyöre volt humorral megfűszerezve.

Üdvözlet mindenkinek!

Érdeklődnék hogy egy ilyen össze jövetelre általában mik szükségesek, és hogyan lehet pontosan bekerülni?

Üdvözlet!

Ras : Hát..ha tényleg vannak ott sakálok. :P De nem tudni.

Minden esetre sokunk fent tartja annak lehetõségét hogy ugyan ott legyen (Tázlár) mint idén. Vagy keresünk egy másik nagyobb tartalmasabb helyszínt. Minden esetre én úgy vagyok vele hogy Tázlár tökéletes.

Hát a részemről az a lényeg hogy tudjak menni én is. Mondjuk az előny lenne ha közelben lenne, de bánja a fene ha messzire is kell menni. Megyek én árkon, bokron, viharon, sivatagon csak ott tudjak lenni mert ezt vétek volt ki hagyni. :D

Egyenlőre még sok kérdés van, pl az időpont. Ugyanis idén és tavaly nagy szerencsénk volt azzal, hogy tudtunk fürdeni, mert volt rá időnk. Egy nonstop kétnapos játék esetén erre nincs esély. A másik pedig az, hogy mindig volt felhősödés/csapadék, de én nem szívesen bízom magamat az anyatermészet jóindulatára. Éppen ezért felmerült az őszi vagy a tavaszi időszak, a nyár helyett.

Tázlár amúgy tényleg jó hely, és egy cseppet sem használtuk ki idén a benne rejlő lehetőségeket.

Berkut : Azért sem használtuk ki mert részben kevesen voltunk, részben meg ..pontosan...szóval ..nah.

Az idõpont : Nekem jövõre mind1 lesz, csak ne tavasz legyen. A utána meg hajrá!

Y3ti":1cydmozq mondta:
Berkut : Azért sem használtuk ki mert részben kevesen voltunk, részben meg ..pontosan...szóval ..nah.
Igen, én is erre gondoltam, hogy a létszám miatt. Pl volt összesen 7 katona, ebből 1 a főparancsnok, akit alapból nem tolunk be a veszélyes szituációkba, vagyis marad összesen 6 harcoló fő. 6 fővel küldetéseket végrehajtani, főbázis őrizni, a határban járőrözni, és a határsértőket elfogni baromira nem lehet. Egyébként érdekes volt, hogy a krónikus emberhiány miatt kb 3-4 óra alatt lezüllöttünk egy harcoló klán szintjére, és szövetkezni kellett másokkal, hogy úgy ahogy, ellenőrizni tudjuk a területet.

Hozzátenném hogy mi ugye katonák voltunk, őket pedig az Ukrán állam bízta meg, tehát elvileg minden határsértő - csapostól kezdve a banditán át az utolsó stalkerig - az ellenségünk, mivel az állam törvényeit megsértette. :D

időpont, nekem a tavasz meg a nyár eleje nem fekszik, de az ősz az elfogadható.
az viszont igaz hogy elég kevesen voltunk, és ez majdnem mindegyik frakcióra igaz volt, nem csak a katonákra...
helyszínre megfelel nekem a Tázlár, bár romosabb kis falu/"városos" terepen is szívesen dzsiád dzsóznák :D

Hát igazából jövõre (elõre láthatólag) ha mindenképp nyáron lesz akkor sajnos nem nagyon tudok részt venni a szervezésben. DE errõl egyenlõre nem akarok beszélni. Majd a szerevezõkkel közösen leülve.

Másfelõl , csak a nyárra bízom magam mert az emberek java része nyáron nagyjából szabadabbá tud válni. De ez csak az én nézetem. Meg már párszor említettem.

Másfelõl az idei gépek és videók felhasználásával össze akarok hozni egy kis videót az idei táborról. Szóval aki még nem adat ide a képeit (Róka pl) az tegye már meg pls. Köszöntem.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul