Stalker Camp 2010

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.

Y3ti

New Member
Csatlakozás
2008.03.20.
Üzenetek
864
Reakció pontszám
0
Hely
Zone
Webhely
www.banditsairsoft.extra.hu
Üdvözletem!
A tavalyi évben már megtartottuk. Utánna hatalmas érdeklõdéssel záporoztak a kérdések felénk lesz-e folytatás? És van szerencsém bejelnteni hogy igen lesz. Itt jó pár infot tudhattok meg. De csak idõvel. Nem akarunk semmit sem elkapkodni. Lehet majd itt is kérdéseket feltenni, ötleteket mondani, illetve mi is fogunk jó pár dolgot közölni, elmondani.

Nos, idõpont és helyszín coming soon... 8)

Üdvözletem!

Az idõpont: Agusztus 6-7-8 . Ez Péntek , Szombat , Vasárnapi napokat jelent. Persze lesz 0dik nap is mint tavaly. Az 5-dike Csütörtök.

Nos ezek tényében lehet gondolkodni. A helyszínt még direkt nem fedem fel. De azért nyugodtan mehet a csevej , illetve a kérdések jöhetnek. :roll:

Y3ti":pmlc2rlr mondta:
Üdvözletem!
Nos ezek tényében lehet gondolkodni. A helyszínt még direkt nem fedem fel. De azért nyugodtan mehet a csevej , illetve a kérdések jöhetnek. :roll:
Pripyjat vagy az NPP területén lesz ? :D

legyen a pokolban inkábbbb ott jó meleg van :D és akkor lehet használni különböző fagyasztó fegyvereket is

Nos minden kérdésre válaszolva:

Tibi : Nos egyenlõre a helyszín sajnos már nem ugyan az mint tavaly volt (Szentkirályszabadja). Aztán keztünk más lehetõségek után nézni. Szinte utolsó pillantban jutott eszembe egy elképzelés egy területrõl ahol már voltam (airsoftozni) , és tükrözi a zónát.
A mostani helyszínrõl adok egy koordinátát. Amúgy Kiskunhalas és Tázlár között helyezkedik el a terület. Koordináta: 46°30'29.13" É 19°29'23.85" K

+Ide vonatkozik : A terület könnyen megközelíthetõ. Logisztikai akadályok nincsenek. Kiskunhalasra megy vonat is, onnan meg kocsival ki tudjuk szállítani a résztvevõket. E miatt nem kell aggódni. Más kérdés ha valaki kocsival jön. :wink:

kiscsillag : Mennyire 18 év alatt?

+ Ide tartozik : Nos igen. Szeretném elõre leszögezni nem ki akarjuk rekeszteni a 18 év alatti korosztályt, csak minden nemû balesetett szeretnénk elkerülni. Ezért arra jutottunk hogy a korhatár (amitõl kezdve lehet jönni) az 17 illetve 18. A felsõ korhatárt persze nem húzzuk meg. Valamint majd jó elõre lesz majd egy kisebb papír munka. Ez utóbbi úgy unblock minden résztvevõre vonatkozik. De errõl majd késõbb.

Domesz : Nos fent már megválaszoltam a helyszínt. És egyuttal arra is választ adok hogy igen itt Magyarországon lesz tartva. Nem akarunk nagyon messze menni.Ez a helyszín is aránylag frekventált.

+ Ide tartozik : A területrõl elõljáróban csak annyit hogy elég sok épület van rajta, bokrok cserjék. Illetve olyan dolgok amik a zónában is megtalálhatók. :wink:

OFF dolgora válaszolva csak annyit hogy agusztusra nem tudni mennyire lesz meleg. Bár nagy a valószínûsége hogy igen. :D

Hát 14, de azér diák nélkül kinézek már 16-nak.Állítólag.

Miért, az ilyen kis pöcsöknek már szórakozni sem szabad? :D

KönigsTiger : TE most mire gonoldsz képek alatt?

+ Ide vonatkozik : Képek majd a közeljövõben kerülnek feltöltésre. Azok amiket még én készítettem a területrõl vagy 2 évvel ez elõtt. De szinte semmi sem változott azóta.

kiscsillag: Nem tudom mi számít neked szórakozásnak. De mint írtam nem akarunk senkit sem kirekeszteni. Se nem diszkriminálni.

+ Ide tartozik:Azért ennyi a korhatár mert (akinek nem inge nem veszi magára) fiatalabb korú nem tud felelõség teljes döntéseket hozni. Valamint nekünk sem hiányzik hogyha valaki marhaságot csinál és annak õ vagy több ember látja kárát.
Aki majd ott lesz szervezõ nem fog xy emberre figyelni, hanem örül majd ha tud egy egységet irányítani és figyelni arra hogy mindenki betartsa a szabályokat. Utóbbiak nem csak a "tábori szabályok" lesznek, hanem az Airsofban használt MASZ-ra is.
Idõvel rakok még fel ide vonatkozó elõírásokat illetve szabályokat.

Legyen inkább mégis Szentkirályszabadja, vagy ha nem jó, akkor a nagyvázsonyi kismoszkva.
Nekem az közelebb lenne és a környezet is illik.

Legyen inkább : Sajnos le kell szögeznem hogy mostmár nem nagyon appellálhatunk más területre. A tázlári területet sikerült törvényesen elkérnünk. Ergo legnagyobb okból kifolyólag lenne válatozás.

zsilin : Mint mondottam ez elõtt sajnos nem jött össze a terület.

vic : Nem tudom milyen az.

KönigsTiger :Ad1.: Nem tudom ebben mi az OFF. Ad2.: Ha kellenek szólj. Megolhatjuk hogy eljusson hozzád. Keress e-mailben : yetiwebster@gmail.com -on. ;)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul