Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Csak mert nekem sikerült...rámennt egy csomó egészségügyim,de sikerült. Kis híján megfejeltem a monitort,mikor pripjatyban kiírta h" Küldetés teljesítve: Agyperzselő kikapcsolva"...ez szép meg minden,csak előtte jópár órát szoptam az agyperzselő kikapcsolásával...
Szóval az van hogy OL Ultimate-be Yantarba vagyok és most harcolskodok a laborban, már csak a gépet kell kikapcsolni meg elintézni a kontrollert. Csak van egy kis bibi: az éhséget jelző ikon piros, de már azóta hogy a laborból elindultam. Zombiknál ugye nincs kaja, a professzornál meg csak egy szalámi volt, de az meg narancsra vitte le, de addig elintéztem a Vasiljev-es kalandocskát. Szóval kérdés: meddig bírja még kb, azaz van-e esélyem hogy visszaérek a mobillaborba ahol találok kaját (remélhetőleg), vagy ott lent valahol lehet-e kaját találni? Esetleg sznorkokat ha tűzre dobom meglehet-e enni?
kösz most ezzel segítettél taps1 eljen
amúgy én mindig úgycsináltam hogyha láttam hogy éhes vagyok akkor egy lelőtt ellenségtől elvettem és megettem rögtön...csak ugye zombik
update: M16A2 bezzeg van náluk meg Famas P3..
nyugi azzal tisztába vagyok melyik a legjobb kaja nem ma kezdtem de úgyszámítottam hogy a professzornál lesz elegendő Volt is, miután elhalmoztam minden jóval többek között Ghost ruhájával..
Hello, azt szeretném megkérdezni hogy hogyan lehet Leleteket összepárosítani? Annyit tudok hogy a Fruit Punch anomáliába kell tennem őket. De miket lehet kombinálni?
Tudom de ott olyan leletek vannak amilyenekről még nem is hallottam! Lehet hogy csak körülírják valahogy hogy nem azt írják hogy Kővirág meg Elektro hanem máshogy írják le de én azt olyan szinten nem értem hogy ahhoz már érteni kell! Írnál pár receptet?
Hali! A segítségeteket kérném.
SoC Oblivion Lost 2.2-es moddal fut.
Én csak azt szeretném kérdezni, hol tudok upgradelni fegyvert és armort, vagy hol találok előre tuningolt AKS-74-est, Colt 1911-est, meg jó golyófogó armort.