[Shadow of Chernobyl] Elakadtam a játékban, help!

Márpedig nagyon is oda való, mert az alapjátékban nem tudsz tuningolni...

Na, máris egy fontos infó!

Viszont pre-tuningolt cuccok vannak.
Meg trainer? :D

Nem tuningolt, a ShoC-ban csak egyedi fegyverek/páncélok vannak. De ezeknek is külön topicja van, velük kapcsolatban oda írj és bárki szívesen segít. Trainerekkel, ilyesmivel nem igazán foglalkoznak itt a fórumon amennyire tudom.

És nem kötekedésből írtam rád, nyugi, nem vagyok moderátor csak szóltam mielőtt olyan ronda piros csíkot kapsz. OFF-ra figyelj, mindent a maga topicjába írj, ha mindenáron OFF-olni akarsz azt off színnel - amilyet épp olvasol - jelezd.
Ja igen, még valami: előző hozzászólást ne idézz, azért is szól majd Tibi a moderátor.

Hi!

Egy küldit nem tudom hogy kell megcsinálni. Meg kéne ölnöm az üzletkötőt, de nem tudom hogy lehetne, mivel a táborban van, és ott vannak vele egy páran. Ha megölöm mindenki megtámad.

De akkor elkezdenek rám lőni, nem fogom így magamra haragítani az összes stalkert?

vic":27wx0l11 mondta:
Vagy szerezzz svd-t és szedd ki messziről :D:

Hát ez lehet hogy beválna, de a játék legelején nem hiszem hogy tudok szerezni. Ráadásul csak 1 napom van hogy befejezzem a küldit. Akkor lehet hogy ezt buktam.

Igen, de akkor meg minden Stalker az ellenségem lesz, nem?

Angolul találtam valamit ezzel kapcsolatban:

" This quest requires you to kill a stalker wearing a jacket. Killing him is tricky, because he usually comes with 2 other stalkers in 'Sunrise armor'. He starts at the Bar and slowly travels towards the Cordon. It's advisable for new players to pick this quest later, so that they don't have to wait nearly an hour for him.

The guy may be located in different places - I've seen him both at the house where you meet Fox and at a camp further to the north; in any case, you can find him in Cordon.

Killing the sales representative in the novice camp may turn some stalkers hostile on you. "

Sajnos annyira nem tudok angolul., de az utolsó mondatból ki tudtam azt venni hogy a Stalkerek ellenségesek lesznek, csak épp azt nem tudom hogy csak a táborban lesznek ellenségesek, vagy az egész térképen.

Lehet inkább hagyni kéne ezt a küldit.

Csak néhány stalker lesz az ellenséged, nem az összes. De egyszerűbb, ha úgy próbálod megoldani, hogy mentesz egyet előtt és ha valami gond is lenne újra tudod kezdeni. :wink:

Nemrég újrakezdtem a játékot (repair moddal, és így esküszöm a legfrankóbb!!! :D:D ), de akadt egy kis problémám: Kruglov doki lefagyott az egyik sarokban, és kétségbeesve szorongatja a stukiját a falra irányítva. Most kezdjem elölről, már mindenkit letakarítottam. Lusta vagyok, mi lehet a baj? :D

Én Ilyenkor mindig azt tettem hogy megvártam míg feltűnik 1 kutya vagy valami ellenség,az elkezd engem üldözni,elkezdek a bebugolt gyerek felé menni,és a közelében lövöm le,akkor elteszi a fegyót...

Köszi Zini, közben megoldódott: le volt mentve mikor állok mellette és ő semmit nem csinál, miután visszatöltöttem simán felpattant és ment amerre kellett! :D

Off-ban elmondok 1 vicceset: megtaláltam ugye az RPG-t az egyik zsoldosnál, viszem is hogy majd jól eladom, mert van már 2 másik, de nem bírtam el mindent, eldobtam a kis átjáróház előtt a téren, mondom mindjárt visszajövök csak elviszem a többi holmit a Bár bejáratához. Jött közben egy Loner, mondom fel ne vegye nekem! :D Mire visszaértem feszt eltűnt a cucc ő meg pont arra kódorgott ahol hagytam. Most eltűnt vagy lenyúlta a kis piszok? :D

A hülye belement az Elektrókba és meglengette a bakancsot. Az RPG nem volt benne de a gránát hozzá igen, nekem ez gyanús, pláne hogy kivettem belőle és az nálam van, eltéve jobb időkre. A lényeg volt pofája elvinni! :D

Vöröserdőbe végig szépen az úton (nem Pripjaty felé, mert arra magas a sugárzás és monolithosok cirkálnak), felérsz egy magasan fekvő létesítményhez (gyárkomplexumohoz - Perzselő), a fal mentén be tudsz jutni és a vasúti sinek bevezetnek egy alagútba ami a Perzselő belsejébe vezet.
(De elméletileg egy nyíl is mutatja a térképeden.)

De ha van nálad egy nagy adag Tudós-Egészségügyi csomag(sárga) akk sprintelj át a monolitosok köt Pripjaty felé és akk nem kell bajlódnod a perzselővel:D

Vissza
Top Alul