[Shadow of Chernobyl] Elakadtam a játékban, help!

csak egy végigjátszásban olvastam monolit relikviáról. lehet hogy elírták

az sem ott van, van yantarban, wildterrorytiban meg a barban egy küldiért adják, ja meg a katonai raktáron 2 egy az anomáliás mocsárban a másik megint küldi Lukas-tól.
Egyébként igen a springre gondoltam én, csak nem jutott eszembe a neve.
Pripyatban 2 nightstar van, meg pár goldfhis.

Elvállaltam a dutyis vezértől azt a küldetést hogy öljek meg egy póker nevű banditát. Sötétvölgyből indult a jel és szeméttelepen vártam. A jelzés helyén 4 katona jött. Ezután egészen az Agropomi járatokba követtem de a jelzés helyén senki sincs. A csigalépcső legfelső részénél vagyok és nem a fehér pontal jelöli így egy szinten kéne velem lennie. Hogy fejezzem be ezt a küldetést?

Azt szeretném tudni hogy a Duty bázisára hogyan lehet bejutni? Mit kell csinálni hozzá? Próbáltam hátul belopózni, egy figura adott volna küldetést is, nem vállaltam el hanem le akartam menni a fő helységükbe és amint megláttak az őrök lőttek. Hogyan jutok oda be? Help!

Pofon egyszerű: ha végeztél a yantari laboratóriumban automatikusan beengednek.

Ilyen egyszerű? Azt hittem a freedomosokat ki kell nyírni vagy valami de ennyi? A francba. Kösz a segítséget.

Hááát, igazából nem vagyok profi mert eddig csak két befejezést sikerült kisajtolnom egyik az mikor az egész hóbelebanc a nyakamra szakad a másik meg mikor a C-Consciousness projekt ellen voltam.

Kereken hatszor vittem végig, és nem sikerült a bázisra egyszer sem bejutni, ebből a hatból ötször jött ki a pénzes vég és egyszer az utolsónak sikerült a rendes vég és egyszer sem voltam a Duty bázisán. Most hajtok a másik jó végre. A többi rossz nem érdekel. Nem szeretném szegény főhőst kinyírni még párszor.

Hali,vki próbálta már h úgy indult el a vöröserdőből pripjatyba, h nem kapcsolta ki az agyperzselőt?

Vissza
Top Alul