Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
az sem ott van, van yantarban, wildterrorytiban meg a barban egy küldiért adják, ja meg a katonai raktáron 2 egy az anomáliás mocsárban a másik megint küldi Lukas-tól.
Egyébként igen a springre gondoltam én, csak nem jutott eszembe a neve.
Pripyatban 2 nightstar van, meg pár goldfhis.
Elvállaltam a dutyis vezértől azt a küldetést hogy öljek meg egy póker nevű banditát. Sötétvölgyből indult a jel és szeméttelepen vártam. A jelzés helyén 4 katona jött. Ezután egészen az Agropomi járatokba követtem de a jelzés helyén senki sincs. A csigalépcső legfelső részénél vagyok és nem a fehér pontal jelöli így egy szinten kéne velem lennie. Hogy fejezzem be ezt a küldetést?
én nálam a katonai raktárak felé szokott lenni, de az enyém moddolt úgyhogy nem hiszem hogy enyém lenne a nyerő...
de nekem is volt ijen problémám, de csak addig amíg nem patcheltem 1.0004re vagy 5 re.
Azt szeretném tudni hogy a Duty bázisára hogyan lehet bejutni? Mit kell csinálni hozzá? Próbáltam hátul belopózni, egy figura adott volna küldetést is, nem vállaltam el hanem le akartam menni a fő helységükbe és amint megláttak az őrök lőttek. Hogyan jutok oda be? Help!
pontosítok mielőtt újra feltennéd a kérdést:
megcsinálod a yantari X16ost leadod a doksikat csaposnak ő mondja hogy menj a dutysokhoz
beszélj az őrrel, majd amikor leengedték a fegyvert na akkor gond nélkül járhatsz kelhetsz...
Hááát, igazából nem vagyok profi mert eddig csak két befejezést sikerült kisajtolnom egyik az mikor az egész hóbelebanc a nyakamra szakad a másik meg mikor a C-Consciousness projekt ellen voltam.
Kereken hatszor vittem végig, és nem sikerült a bázisra egyszer sem bejutni, ebből a hatból ötször jött ki a pénzes vég és egyszer az utolsónak sikerült a rendes vég és egyszer sem voltam a Duty bázisán. Most hajtok a másik jó végre. A többi rossz nem érdekel. Nem szeretném szegény főhőst kinyírni még párszor.