[Shadow of Chernobyl] Elakadtam a játékban, help!

van pár ilyen trükkös ajtó ami mögé rakhattak volna igazán ezt-azt....:)
ezvan :D

Vörös Erdő szélén is van egy kicsi bunker, kódos ajtóval...annak tudom a kódját láttam párhelyen már...de az is csak pár helység se több, se kevesebb.

a kerites tetejen levore gondolsz? egyebkent jo oldala is van annak h nehany helyen az ajtok levannak zarva meg stbi mert engem peldaul megol a kivancsisag h mi lehet mogotte, ezert gondolom a tobbi embert is erdekli h mien titkos dolgok lehetnek meg a kulonbozo laborokba.

A STALKER-ben imádom a relikviákat ! :D Az éjjelicsillag is nagyon jól néz ki ! :D

Ami a fegyvereket illeti egy F2000es-ről tudok de, nemtudom hol van !
Nem tudjátok merre van ? :)
Bár csak a kíváncsiság ! :)
Marad az AK ! 8) lövés1

De azt javaslom neked ,hogy kutass át miden hullát hátha vannak érdekes INFO-k és ezzel kérdés megoldva !

én is a szarkofágban szenvedtem meg egyért (mentés után mögém került valahogy 20x késsel megtudtam ölni :D) és az OL 2.2ben is találtam a yantari gyár bejáráta feletti ház legfelső szintjén az ajtóban...nem vettem volna észre csak megtapostam és meghallottam lenéztem. jééé :D

igen, igen arra gondoltam Tigris.

Hello!
A Dutyhoz hogyan lehet csatlakzoni? A bárnál lévő bázisukra nem engednek be, pedig a hongosbemondóban állanóan azt harsogják, hogy gyertek és csatlakozzatok.
A választ előre is köszönöm!
Bali

duty-hoz nem csak ha oblivion lost modot berakod :arrow:
amúgy freedoomhoz lehetne de nekem nem sikerült :x

ez csak modban van pl: complete 2009 ennek a modnak van egy külön topikja ahol van letöltési link is de szerintem más modokban is van

ÖÖÖ... A halálfej osztaga(szolgálattol), akik megakarják támadni a szabadság bázisát, azok nem harmonikáznak a sima játékban?

azok csak járkálnak meg nézik a tüzet esetleg esznek. botfülűek azok :D

ez tényleg igaz azért mert ha velük megcsinálod a szabadság bázisának kipucolását és miután felvetted tőlük a jutalmad csak úgy belemennek az elektromos anomáliába :D
és megdöglenek :D

ezt még nem tapasztaltam, mindig a szabadságot uszítottam rájuk :D
ingyen fegyók :D

De minek csinálnám meg? Hülye lennék. Szólók a szabadsgának azok ki mennek harcolni 15 en.
MInd megdöglik kb 3 szolgálatos marad akik velem nem ellenségesek. azokat meg én közelről gyorsan fejbe lvöm :D És nekem megmarad a sok fegyó+tölény:D Sőt még csak a szolgálat sem lesz ellenséges mert "engedély nélkül támadott halálfej ezredes"

gabber 9511":2un0q7h8 mondta:
ez tényleg igaz azért mert ha velük megcsinálod a szabadság bázisának kipucolását és miután felvetted tőlük a jutalmad csak úgy belemennek az elektromos anomáliába :D
és megdöglenek :D
Erre a "The Zone Reclamation Project" modban van egy olyan opció, ahol bekapcsolhatod a "Stalkers are not blind" funkciót. :D

Vissza
Top Alul