Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Sötétvölgybe vagyok és ki kell szabadítani a szolgálatos. ( Nem azt amelyiket Bulletel, hanem a másik) bejuttam meg is találtam a bácsit, de be van csukva és nem birom kinyitni az ajtót.
Szoval, hogy kell?
Off: Ja és találtatok már ihatatlan vodkát? Mert én igen. Van ott egy rács a baditák bázisán, ott találtam egy dutys ruhát, 10 iható vodkát, meg 15 ihatatlant. A 10 ihatót bevedeltem és olyan részeg lettem, hogy alig tudtam felmenni a lépcsőn.
ha arra gondolsz aki az alaksorba van akkor nem messze a racstol van egy kapcsolo azt kell hasznalni es akkor kinyilik. a szoba ahol vannak a cuccok az jo hely. en ott probaltam aloszor molotov koktelt csinalni megfogtam majd eldobtam aztan ralottem de nem lett semmi
Sziasztok!
Az X18 végén vagyok amikor bejön a szarkofág-os videó de amikor vége nem hozza be a játékot hanem kiad egy fehér képernyőt.Szeretném megkérdezni ezt hogy lehet megoldani hogy bejöjjön újra a játék.
Válaszokat előre is köszönöm.
Feltelepítettem a SoC-t,erdeti műsoros játékot,és nem indul el.Valami bugot ír ki,meg valami errort.
XP SP3 az op rendszerem.Mérges vagyok,mert a régi gépemen simán ment,a mostanin meg feltelepíti aztán semmi.Tegyek fel valami patchet?
Újratelepítettem,most már a kis cd lemez kurzor sem jön be az elején.Egyszerűen 2 másodpercre felvillan a homokóra aztán ennyi.Origi DVD,csúnya sárga tok,kézikönyvecske.Szép dísz lett a polcon. :evil:
A Cler Sky viszont megy.Igaz abban is elakadtam,de talán az megoldódik.
Lehet,nem indul el automatikusan a telepítő.Intézővel menj a Stalker dvd-be,és indítsd a setup-ot.
Meg tele lehet szeméttel a windows-od,takarítsd le pld. CCleaner-el.
Amatőr vagyok,de ha részletesebben leírnád,akkor a hozzáértők könnyebben tudnának segíteni.
A másik gondodat meg írd meg a megfelelő topicban
Sziasztok,újra itt vagyok.Na szóval,újratelepítettem a windowst,sp2.Felraktam SoC-t,és a következő üzenetet írta ki.
XRay engine:
A crash has been detected by Bug Trap.
Ha valaki tudja a megoldást segítsen.
Gyári,műsoros DVD,és egyszer már végignyomtam,egy sokkal gyengébb géppel,most meg csak a hiba.