[Shadow of Chernobyl] Elakadtam a játékban, help!

Akkor jól van. Feltünő is volt, hogy Gauss puska a játék elején...
Én is ki szoktam nyírni őket... :D

Sötétvölgybe vagyok és ki kell szabadítani a szolgálatos. ( Nem azt amelyiket Bulletel, hanem a másik) bejuttam meg is találtam a bácsit, de be van csukva és nem birom kinyitni az ajtót.
Szoval, hogy kell?

Off: Ja és találtatok már ihatatlan vodkát? :D Mert én igen. Van ott egy rács a baditák bázisán, ott találtam egy dutys ruhát, 10 iható vodkát, meg 15 ihatatlant. A 10 ihatót bevedeltem és olyan részeg lettem, hogy alig tudtam felmenni a lépcsőn. :D

ha arra gondolsz aki az alaksorba van akkor nem messze a racstol van egy kapcsolo azt kell hasznalni es akkor kinyilik. a szoba ahol vannak a cuccok az jo hely. en ott probaltam aloszor molotov koktelt csinalni :D megfogtam majd eldobtam aztan ralottem de nem lett semmi :cry: :cry: :cry:

a 1935 betaban ha rálősz a vodkára felrobban :D

Sziasztok!
Az X18 végén vagyok amikor bejön a szarkofág-os videó de amikor vége nem hozza be a játékot hanem kiad egy fehér képernyőt.Szeretném megkérdezni ezt hogy lehet megoldani hogy bejöjjön újra a játék.
Válaszokat előre is köszönöm.

szia Csiga07

Igen magyarosítás van fenn.De úgy működni fog ha p.l .: leszedem, a magyarosítást és miután vége az x18-as nak akkor újra felrakom?

Szia,igen de az elég macerás.. Alább raktam linket,azt töltsd le,ott nem lesz (ilyen) gond.

Feltelepítettem a SoC-t,erdeti műsoros játékot,és nem indul el.Valami bugot ír ki,meg valami errort.
XP SP3 az op rendszerem.Mérges vagyok,mert a régi gépemen simán ment,a mostanin meg feltelepíti aztán semmi.Tegyek fel valami patchet?

Újratelepítettem,most már a kis cd lemez kurzor sem jön be az elején.Egyszerűen 2 másodpercre felvillan a homokóra aztán ennyi.Origi DVD,csúnya sárga tok,kézikönyvecske.Szép dísz lett a polcon. :evil:
A Cler Sky viszont megy.Igaz abban is elakadtam,de talán az megoldódik.

Lehet,nem indul el automatikusan a telepítő.Intézővel menj a Stalker dvd-be,és indítsd a setup-ot.
Meg tele lehet szeméttel a windows-od,takarítsd le pld. CCleaner-el.
Amatőr vagyok,de ha részletesebben leírnád,akkor a hozzáértők könnyebben tudnának segíteni.
A másik gondodat meg írd meg a megfelelő topicban

Elindul a telepítő,feltelepíti a játékot.elfoglalja a helyet a vinyón,és mégse megy. :?

nekem is volt ilyen problémám, de ott az volt a gond hogy a biytonsági másolat nem szerette a 64 bites vistat, de az eredeti simán megy.

Sziasztok,újra itt vagyok.Na szóval,újratelepítettem a windowst,sp2.Felraktam SoC-t,és a következő üzenetet írta ki.
XRay engine:
A crash has been detected by Bug Trap.
Ha valaki tudja a megoldást segítsen.
Gyári,műsoros DVD,és egyszer már végignyomtam,egy sokkal gyengébb géppel,most meg csak a hiba.

Nekem is ez a problémám,csak akkor mikor bemásolom oblivion lost modot! Mi a probléma?

Vissza
Top Alul