Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
a kerites tetejen levore gondolsz? egyebkent jo oldala is van annak h nehany helyen az ajtok levannak zarva meg stbi mert engem peldaul megol a kivancsisag h mi lehet mogotte, ezert gondolom a tobbi embert is erdekli h mien titkos dolgok lehetnek meg a kulonbozo laborokba.
én is a szarkofágban szenvedtem meg egyért (mentés után mögém került valahogy 20x késsel megtudtam ölni ) és az OL 2.2ben is találtam a yantari gyár bejáráta feletti ház legfelső szintjén az ajtóban...nem vettem volna észre csak megtapostam és meghallottam lenéztem. jééé
Hello!
A Dutyhoz hogyan lehet csatlakzoni? A bárnál lévő bázisukra nem engednek be, pedig a hongosbemondóban állanóan azt harsogják, hogy gyertek és csatlakozzatok.
A választ előre is köszönöm!
Bali
ez tényleg igaz azért mert ha velük megcsinálod a szabadság bázisának kipucolását és miután felvetted tőlük a jutalmad csak úgy belemennek az elektromos anomáliába
és megdöglenek
De minek csinálnám meg? Hülye lennék. Szólók a szabadsgának azok ki mennek harcolni 15 en.
MInd megdöglik kb 3 szolgálatos marad akik velem nem ellenségesek. azokat meg én közelről gyorsan fejbe lvöm És nekem megmarad a sok fegyó+tölény Sőt még csak a szolgálat sem lesz ellenséges mert "engedély nélkül támadott halálfej ezredes"
ez tényleg igaz azért mert ha velük megcsinálod a szabadság bázisának kipucolását és miután felvetted tőlük a jutalmad csak úgy belemennek az elektromos anomáliába
és megdöglenek