[Shadow of Chernobyl] Elakadtam a játékban, help!

Akkor olyan artifact-talán tövis,esetleg kristálytövis-ami sebzi.A ruházatodat már megnézted,milyen állapotban van?Mert ha nagyon le vagy rongyolódva,akkor nem ártana új ruhát befigyeltetni magadnak,mert így nem sokáig húzod!

Bocs,más téma.Csak most vettem észre,pedig elég régen játszom már ezzel a játékkal:A "C:\Documents and Settings\All Users\Start Menu\Programs\THQ\S.T.A.L.K.E.R. - Shadow of Chernobyl"-ban van egy "Unlock code" parancsikon.Megírná valaki,hogy mi ez?

[mod]ha nem témába vág, akkor légyszi következőleg használd az "off" megkülönböztetést![/mod]

lehet unlockolni 1-2 multiplayer pályát (darkvalley meg bath) meg 1-2 választható skin multiplayer csata előtt

Mit kell beütni?Hol találom a kódot?Eredeti a játékom.

Nem értem.Rossz helyre irtam?Hiszen ez itt a help.Csak más témában kértem információt.

mivel nem a játékban való elakadásról szólt, ezért az "off"olás elkerülése végett vezetjük be ezt a módszert. Így sokkal áttekinthetőbb lesz, és akit nem érdekel csak az ami a témának a címe, akkor nem kell elolvasnia pl a napi időjárást, vagy egyéb nem oda illő dolgokat kénytelenül. A kérdésed inkább illik a Tippek/Trükkök topicba.

a kódot azt hiszem a játék végén írja ki valahol... pontosan nem emlékszem már, egyik azt hiszem monolith, másik meg bloodsucker, de a sorrend lehet fordított.

Multkor innen ki másoltam egy képet, ami azt mutatja, hogy hol vannak a király cuccok.
Mutat egyett a Stalker bázison, ami egy zsoldos ruha. Átnéztem a házat és nem találtam. Oké meg akartam nézni a padlást is, de nem találtam fel utat, csak egy kis lyukat, ott nem tudok bejutni mert, se létra se dobozok. Akkor megpróbáltam máshogy, felugrottam a ház tetejére, és kerestem egy lyukat ahol bejuthatok. De itt sem sikerült, mert vagy nem fértem át a lyukon vagy a deszka akadályoz meg amit nem birok szétlőni. Képet nem tudok mutatni, mert sz.r Vista van fenn amin nincs Rajzolós izé amihez kimásolhatnám a képet. :D :D :D (Meg amúgy is túl hülye vagyok hozzá) :D
A képet amin rajta vannak a cuccok a Tippek/Trükkök topicban benne van.
Tudjátok amikor kiszabadítjátok Fürgét (Nimble) bemegy egy házba, a Stalker bázison.
Na attól a háztól eggyel közelebb van a bejárathoz.
Ezt jól elmagyaráztam. :D :D
Ha valaki tudja, hogy hol van akkor az szóljon!

nem tom miről beszélsz de nem éri meg ilyenekre időt pazarolni én SEVA suitban szoktam rohangálni 1-2 órábval a kezdés előtt.

Alex95":i7quhoc9 mondta:

Felmászol a szomszéd ház tetejére és onnan átugrasz.

A stalker főnök (Wolf) mellett fel a létrán, de nem mész be a padlásra, hanem óvatosan elmész a kiálló peremen jobbra (legjobb arccal a fal felé, oldalazva), majd felugrasz a tetőre. Jól nekifutva (X) át lehet ugrani a másik ház tetejére. Ott végigmész a tetőn, megállsz a túlvégen lévő lyuk mellett és 1-2 pisztolylövéssel (amikor felveszed a küldetést Wolf-tól, ad egyet) szétlövöd a bent található ládát. Óvatosan, fölülről lefele lőj. Leguggolsz, kikotrod a ruhát, felveszed.

Javasolt gyorsmenteni a tetőre feljutás után, és az átugrás után is...

Sziasztok!

Ki van már megint itt?ÉN!Az volt a gond,hogy felvettem a Golyó nevű artifactot,ami miatt elvéreztem.Ha eldobtam,levettem az övről semmi gond nem volt.Gondolom túl sok volt a káros hatása a köveimnek.
De viszont most megint kéne egy kicsi help.Végül is nem lényeges,már Csernobilban vagyok,de....
A hadiraktárak pályán,a mocsárnál van egy aknamező,annak a közepén egy fabódé.Van benne egy ellenséges természetű stalker.Hát én ezt lelőttem.Van neki pendriveja,de nem tudom megnézni mi van rajta.Cuccaim közt ott van,kiirja "Őrült stalker pendriveja" de nem tudom olvasni.
Lehet küldi közben kell megszerezni?Egyébként mi van rajta?XD

varju82":ea0isxqn mondta:
Sziasztok!

Ki van már megint itt?ÉN!Az volt a gond,hogy felvettem a Golyó nevű artifactot,ami miatt elvéreztem.Ha eldobtam,levettem az övről semmi gond nem volt.Gondolom túl sok volt a káros hatása a köveimnek.
De viszont most megint kéne egy kicsi help.Végül is nem lényeges,már Csernobilban vagyok,de....
A hadiraktárak pályán,a mocsárnál van egy aknamező,annak a közepén egy fabódé.Van benne egy ellenséges természetű stalker.Hát én ezt lelőttem.Van neki pendriveja,de nem tudom megnézni mi van rajta.Cuccaim közt ott van,kiirja "Őrült stalker pendriveja" de nem tudom olvasni.
Lehet küldi közben kell megszerezni?Egyébként mi van rajta?XD

Igen Max ad 1 küldetést, hogy lövődözik valaki a faháznál.
Azt mondja, hogy az emberke a faluból jött ki és látott valamit attól pedig megőrült... Mondja azt is kell neki a Pendrive mert tudni akarja, hogy mit látott.

SaGa":pqv741o0 mondta:
Alex95":pqv741o0 mondta:

Felmászol a szomszéd ház tetejére és onnan átugrasz.

A stalker főnök (Wolf) mellett fel a létrán, de nem mész be a padlásra, hanem óvatosan elmész a kiálló peremen jobbra (legjobb arccal a fal felé, oldalazva), majd felugrasz a tetőre. Jól nekifutva (X) át lehet ugrani a másik ház tetejére. Ott végigmész a tetőn, megállsz a túlvégen lévő lyuk mellett és 1-2 pisztolylövéssel (amikor felveszed a küldetést Wolf-tól, ad egyet) szétlövöd a bent található ládát. Óvatosan, fölülről lefele lőj. Leguggolsz, kikotrod a ruhát, felveszed.

Javasolt gyorsmenteni a tetőre feljutás után, és az átugrás után is...

Oké. Ott én ládát nem láttam. Meg ha szét i lőném akkor se érnék el vele semmit mert nem birok bejutni és felvenni.

A Te ruhádat valaki már használja :twisted:
Viccet félretéve,a doboz ott van,nézz alaposan körül.Miután szétlőted a dobozt,a ruhát elveheted anélkül,hogy bejutnál a tető alá.Elég ha közelről ránézel és megnyomod a (F) gombot.

Csiga07":o844ukfy mondta:
A Te ruhádat valaki már használja :twisted:
Viccet félretéve,a doboz ott van,nézz alaposan körül.Miután szétlőted a dobozt,a ruhát elveheted anélkül,hogy bejutnál a tető alá.Elég ha közelről ránézel és megnyomod a (F) gombot.

Most már mindegy, mert letöröltem a játékot.... :blowup:
Kaptam a havertól a Call of Duty 4-et. De nyugi ha végigjátszom valami 10x, akkor felrakom a Clear Sky-t... jó nekem, magyar szinkronnal van meg. lövés1 lövés1 lövés1 lövés1

Hogy én milyen ügyetlen vagyok... már megint megsértettem a szabályt :D :D :D :D :D
Bocsánat!

Szia Alex!

Szerintem az ég egy adta világon nem sértettél meg semmiféle szabályt,mert a két hozzászólásod közt pont négy nap telt el![

Jaj, de ügyes vagyok... :D

Lenne egy kérdésem!

Na szóval!

Van a Sötétvölgybe egy ház ahol egy bácsi (Stalker) fetreng. Oda adom neki a cuccot, a vérszopót lelövöm. Az mondja, hogy van egy farm a Kordon közelében ahol 800 Rubelért lehet venni Gauss puskát. A csávónak oda adom a pézt, bemegy és megáll egy helyben. Jól van várok egy percet. Semmi. Várok kettőt. Semmi.
Nálatok kihozza a fegyvert? Vagy ez valami átverés? Vagy egy bug?

Szerintem ott mindig becsapják az embert.Sőt minthogyha azt hallanám,hogy menjünk anyukánkba... :D Leszoktam lőni ott mindenkit.

hallottad már a mesét Robih Hoodról (nem biztos hogy igy irjak de mind1), no ezek ojat játszanak gyikold meg őket nem kell a haszontalan fajtájuk XD

Vissza
Top Alul