dezodor
New Member
vagy vmi artifact van az öveden ami sebez 
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Alex95":i7quhoc9 mondta:Ha valaki tudja, hogy hol van akkor az szóljon!
varju82":ea0isxqn mondta:Sziasztok!
Ki van már megint itt?ÉN!Az volt a gond,hogy felvettem a Golyó nevű artifactot,ami miatt elvéreztem.Ha eldobtam,levettem az övről semmi gond nem volt.Gondolom túl sok volt a káros hatása a köveimnek.
De viszont most megint kéne egy kicsi help.Végül is nem lényeges,már Csernobilban vagyok,de....
A hadiraktárak pályán,a mocsárnál van egy aknamező,annak a közepén egy fabódé.Van benne egy ellenséges természetű stalker.Hát én ezt lelőttem.Van neki pendriveja,de nem tudom megnézni mi van rajta.Cuccaim közt ott van,kiirja "Őrült stalker pendriveja" de nem tudom olvasni.
Lehet küldi közben kell megszerezni?Egyébként mi van rajta?XD
SaGa":pqv741o0 mondta:Alex95":pqv741o0 mondta:Ha valaki tudja, hogy hol van akkor az szóljon!
Felmászol a szomszéd ház tetejére és onnan átugrasz.
A stalker főnök (Wolf) mellett fel a létrán, de nem mész be a padlásra, hanem óvatosan elmész a kiálló peremen jobbra (legjobb arccal a fal felé, oldalazva), majd felugrasz a tetőre. Jól nekifutva (X) át lehet ugrani a másik ház tetejére. Ott végigmész a tetőn, megállsz a túlvégen lévő lyuk mellett és 1-2 pisztolylövéssel (amikor felveszed a küldetést Wolf-tól, ad egyet) szétlövöd a bent található ládát. Óvatosan, fölülről lefele lőj. Leguggolsz, kikotrod a ruhát, felveszed.
Javasolt gyorsmenteni a tetőre feljutás után, és az átugrás után is...
Csiga07":o844ukfy mondta:A Te ruhádat valaki már használja :twisted:
Viccet félretéve,a doboz ott van,nézz alaposan körül.Miután szétlőted a dobozt,a ruhát elveheted anélkül,hogy bejutnál a tető alá.Elég ha közelről ránézel és megnyomod a (F) gombot.
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.