Saját konfiguráció

Meteor86":pcsu7fim mondta:
De ha egyszer mennek fullon a játékok akkor miért nem jo?????????

azzal a cop dx 11-ben szaggatás nélkül kizárt dolog..... a szabotőr az régi, a red factionhoz meg proci kell :)

Mindegy, én többet itt senkinek nem segítek. Már nem az első alkalom, hogy megkérdezik, hogy ez legyen, vagy ajánljatok mást. Ajánlunk. Magasról leszarja, és inkább megveszi azt amit először mutatott. De lehet párhuzamot vonni más témával is, nem csak vga vásárlással. Itt az UHSF-en Meteor volt az első, de most untam meg.

Ne vegyétek el a kedvét,új gépe van,hagy élvezze. :wink:

A tanácsot meg mind kikérjük,aztán döntünk,ahogy döntünk.
Mindig jól jön egy-két hozzáértő szó.

Thoma, ne húzd fel magad. A tanácsokra szükség van, de a vásárláshoz pénz is szükséges, az, hogy éppen mennyi van, köszönõviszonyban sincs néha azzal, amit szeretnénk.

ugyan már minek költsek gépre pézt ha ot a onlive ?

Sajnos nálam nem elég kraftos a net hozzá, úgyhogy még kell az erős gép. Ha majd itt is lesz 5500-ért 80/30-as diginet, akkor majd én is nekiállok inkább onlive-zni... :wink:

Szélessáv növelése válságadó miatt elhalasztva. Sohasem volt jó az a nagy sietség. Lassan netezz, tovább leszel fönt. Aki korán kell, az többet tölt le a lassú netrõl.
Mivel nyugaton 2-4 szer többet keresnek az emberek, ezért indokolt, hogy mi pedig 2 szer többet fizessünk
a gyorsabb netért mint õk.

eza gyors net dolog ugy atbaszas ahogy van neha :D irjak h ennyi meg annyi mbit aztan 20%at tudjak biztositani mindig! aza maradek 80% csak neha mukodik.

Aha. Ja. De még ha úgy is lenne, mint ahogy mondod, akkor is kapunk 16/6-os netet 5500ft-ért...
De szerencsére nem ilyen szar a helyzet (Te már csak tudod, hogy mi van itt Mo-n), A diginél nem szar a net, ott meg van a 80/30 5500ft-ért.. De ez csak egy példa. a T-mobile-nál viszont egy rakás xar.

Ja igen. A megabit nem egyenlő az megabyte-al. Ha előfizetsz egy 80mbites netre, akkor azt oszd el 8-cal, és megkapod azt az értéket, amennyivel letöltesz. (bit->byte váltás 8-cal történik).

Pá.

kibeszelt itt megabyterol??? tcomos netunk vot szoval tudom mien modon alkotjak.... nem kell lenezni es azt hinni h nem tudom mi tortenik ottan...

"ennyi meg annyi mbit aztan 20%at tudjak biztositani" -> "mijazhogy nem 4megával gyün le a cucc, pedig én 4megabites netet fizettem, osztán csak 500-al jön, deszar szolgáltató, csak 15%-át tuggya bisztosítani a netnek"

Érted már hogy mire gondolok?

Nem nézlek le, és tudom, hogy nem tudod (maximum felszínesen látod), mi folyik drága (olcsó) kis országunkban, nem is tudhatod, de ez így van rendjén, én sem tudom milyenek a svéd viszonyok. (Ettől csak jobbak. :DDD )

waaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa..... TE! nem erted mirol pofazok itt neked??????? azt mondom h csomgaot veszel 50mbiteset! erted??? de 50mbit helyett ok csak 10mbitet biztositanak mindig, aza 50mbit pedig csak ritkan van!!!!! erted? nem arrol beszelek h mbit es mbyte kozotti valto miatt lassu.....eza 10 mbit pedig altalaban a kis betus reszbe van a szerzodes aljan.

50 megabites netet veszek. A szerződésben benne van, hogy minimum 10megabitet biztosítanak. De többnyire biztosítják itt mo-n az ilyen neteket max sávszéllel. Milyen alapon mondom? Ahol van ilyen net (upc, digikábel), ott senki nem panaszkodik. A kis szar szolgáltatók meg a kutyával se törődnek, azért adják a szar netet, drágán. (Tré-ről most ne beszéljünk, az mindig, mindenütt szart ad.) De erre is van egy ellenpélda. Én kis szolgáltatónál vagyok. Drága a net, de cserébe lassú. Viszont ezt a 4mbitet stabilan mindig, minden körülményben megkapok.

Ez az egész vita már akkor halott volt, mikor belekezdtünk, csaxólok.

Mbyt? Az lehet mbit, de lehet mbyte is. Döntsd el. Én hoztam fel, mert "csak a 20%-át biztosítják a szolgáltatók" f*szságot felhoztad és félreértettem, mert te komolyan gondoltad amit írtál, én meg gondoltam, hogy kevered a mbit->valós letöltési sebesség dolgot... :wink:

Hali. Valaki magyarázza már el nekem pls hogy a 32 bites xp bír 4 giga ramot, vagy a 32 bites win7 bír 4 giga ramot? mert nekem volt aki azt mondta 32 bites win7 nem bír kezelni 4 gigát, viszont 32 bites xp bír. És volt aki ennek a fordítottját állította.

Vissza
Top Alul