Saját konfiguráció

gt240 nem valami jó vga,olyan árkategóriában inkább amd :)

Mindez szép és jó, de a GT240es is jobb mint amit az ajánlott követelményeknél megadnak és azért nem vagyunk túl vagyonosak (szép kis ára van ezeknek a cuccoknak) szóval ha menne a játék a második variáción én maradok annál, de ti azt mondjátok hogy az nem jó?

Végy használtan egy 8800gt-t vagy gtx-et. :) A legjobb ár-érték arányú nvidia, amit most kapni, használtan.
www.hardverapro.hu

De ha kell segítség, akkor szívesen segítek! :)

8800 mit ? 3 évvel ezelőtt valóban jó kártya volt, most egy fillért nem adnék érte, akkor már 4850 :)

Nekem címzett üzeneteiteket köszönöm de közben egy közeli rokonom aki ért is a gépekhez átvette az irányítást és vett vmi meglepetés gépet mert elvégre Karácsony van vagy mi :D

jim67: 12-15 ezer forintért nem jó kártya? Körbealázza 25ezerszer a gt240-et, vagy körbealázza 25ezerszer?
Azért a butaságokat mellőzzük már.

most szakadok :D egyebkent 8k szeria mar kicsit tenyleg reginek mondhato. es vot veluk gond, nemegy elegett. inkabb vegyen egy uj es megbizhatobb karit.

jim67: Tükör vagyok... :)
KT: Nem csak réginek mondható, hanem az is :D De olcsó és gyors. És most ez a fő szempont.

Hi!Én szeretnék venni vagy összerakatni egy komplett gépet főként játékra és zeneszerkesztésre használnám,Kb.90.000Ft-om van rá.Van valamilyen ötlet?

Szerintem ez esetben kérdezd Thoma-t mével ő ért a használt cuccokhoz (meg azok árfekvéseihez ), sajna 90 ezer ft-bol ha új alkatrészeket veszel nem nagyon tudsz mit kezdeni, ebből kifejezetten játékra nem nagyon lehet masinát összerakni... (viszonyításképpen , én majd tavaszra készülök procit meg vga-t venni és hasonló keretet szánok majd rá )

De ha csak vga,proci,memória, és alaplap kell akkor is kevés lesz az a 90e ft ha új alkatrészeket szeretnél akkor kicsit több kell sajnos
nem1

Megoldható 90 papírból. Ráadásnak (a VGA-t leszámítva) új cuccokkal. Mondjuk nem ártana, ha nem kellene minden szarra költeni (dvd rom, hdd, meg ezek), mert akkor nem lesz elég.

Sajnos mindennel eggyütt (kivéve monitor)kb egy használt gépet ennyiért milyet lehet kapni??

AMD Phenom II x4 9950 Black Edition - 19 ezer
Corsair 4gb (2x2gb) 1333mhz DDR3 ram - 15 ezer
ATI HD4850 1gb - kb 20 ezer forint
Normálisabb alaplap - 15 ezer
FSP Blue Storm II 500w táp - 10 rongy
Valami Samsung/LG/NEC/stb... dvd író - 4-5 ezer
HDD-t használtan nem célszerű venni, azt tartsd meg, amid most van.
CPU hűtő, és stb... 5-10 ezer

Ez így kb 90-95 papír, de ezek nem a legolcsóbb árú használt cuccok, ha jobban szétnéznék, akkor még minimum 10-es letudna ugrani az árból, plusz alku is megoldható mindenbizonnyal.

Vagy itt egy félkonfig, Ehhez már csak egy normális táp kell, meg egy VGA, illetve 1-2 apróság (dvd író, hűtés, kábelek, ilyesmik, stb..):
http://hardverapro.hu/apro/gigabyte_ga-ma785g-ud3h_ecc_magfeloldas_am2_am3_cr/hsz_1-50.html

Felületesen, kb.

És ha HD Ready felbontásban maradsz, akkor garantáltan menni fog minden maxon. ;)
Tehát az alant felsorolt cuccok kb megvehetőek kb 80 papírból, és jó eséllyel lesznek köztük garis cuccok.
Ezek (Corsair, FSP)egyébként nem low-end márkák, hanem az egyik legjobb minőségű cuccok.

Ha viszont magad akarsz összeállítani konfigot, bátran kérdezz meg, nem vagyok buta ezen a téren. ;)

Vissza
Top Alul