Saját konfiguráció

akkor a srác megszívta , havernak megvan eredetiben , de a dobozán nemláttam nvidia logo-t , 8600gt-jén medium high beállításokkal 1280*1024-ben tökéletesen ment, az már más tészta , hogy a játék egy rakás xar :D

Neem csak ő. Az Atisok... :lol:
Egy 8600gt hol van egy HD4850-4870-hez képest? Szerintem sehol. És mégis produkálja a shiftben az olyan fps-eket, mint ezek a vga kártyák. Szóval nem értem a dolgot. Mellesleg nekem egész bejött a játék, de a Forza3 az jobb, ezért veszek majd egy Xbox 360-at, és a fogyasztással ( :lol: ) sem lesz gondom.

na ja, csak ha lejár majd a gar dobhatod a kukába

Már vártam valakit aki rendbe teszi itt a kedélyeket :)

VinoBob
Ha úgy vesszük, 3 évig elég volt 1 gép, és nem kellett törődnöm a gépigénnyel, garantáltan megjelenik rá (kissé túlozva) minden, Starcraft 2-zni gépen is tudok, ha pedig nem jelenik meg valami, akkor az tuti valami olyan, ami a notimon elfut, tehát ez sem gond, az fps-t meg tudom kontrollerrel irányítani. De ha 3 évet kihúz, akkor tovább is fogja húzni (Jaspernél már kb 1%-uk az a gépeknek, amelyik behal, és ha véletlen kifogsz egy olyat, garanciába lerendezik.).
De ha már kihúz 3 évet, akkor már rég jól érzem magam, mert ha úgy nézzük 40-50-60 ezer forintból megúsztam 3 évem. Ezt ha lebontjuk hónapokra, akkor legrosszabb esetben is 2000ft/hó-ba került a gépem.

Én most vettem egy notit.

Acer aspire 5542G 15.6" LED LCD

AMD Athlon II X2 processor M300 2ghz 1m l2 cache
Ati Mobility Radeon HD 4570 512mb Vram
Kingston ddrII 800mhz 2 gb
Western Digital 320 GB sataII
Optiarc DVD RW Sata
4 usb port
1 hdmi port
mikrofon bemente fejhallgató bemente és még van vmi :D
modem
wlan
kártya olvasó
6 cellás aksi

KÖszönöm. nekem is nagyon tetszik a gép :D könnyed rajta dolgozik és netezni is :D.

edit:

Most értékeltem a windows 7-el :D. 4.9-et kapott :D.

Milyen konfig kell,hogy így fusson a 3Dmark 11? :D
<object width="640" height="385"><param name="movie" value="http://www.youtube.com/v/857mTvF6EnM&color1=0xb1b1b1&color2=0xd0d0d0&hl=hu_HU&feature=player_embedded&fs=1"></param><param name="allowFullScreen" value="true"></param><param name="allowScriptAccess" value="always"></param><embed src="http://www.youtube.com/v/857mTvF6EnM&color1=0xb1b1b1&color2=0xd0d0d0&hl=hu_HU&feature=player_embedded&fs=1" type="application/x-shockwave-flash" allowfullscreen="true" allowScriptAccess="always" width="640" height="385"></embed></object>

egy fontos!: kozel legyen az atomeromuhoz h lophasd az aramot :D esetleg a baratsag koolajvezetekhez h azt lophasd es tolthesd az aggregatorokba, esetleg eladd es abbol fizesd a villanyszamlat :D

wazze én nem is tudtam hogy az MSi-nek van óceánkutató divíziója :D

CSiga mindenképeen egy dx11es karira lesz szükséged de nem az alsó kategóriából :D.

Sziasztok

Érdeklődnék, nyomja valaki ASUS HD 4670-el?
Fejlesztenem kell videókártya ügyben és olyan 20000 ft-ig ez tűnik megfelelőnek.
Jelenleg is ASUS kártyám van, egy X1050 series 256 MB hypermemory-val. Nagyon állat kártya, csak SM 2.0-ás. Ilyeneket toltam vele hogy Crysis összes, Stalker összes naná, FEAR 2, CoD MW1 stb...
Csak sajna most már az újakat egyáltalán nem viszi el. Pedig erős évvége lesz játék terén.

Véleményeznétek nekem a 4670-et?
előre is köszi a hsz-ket.

csá

Akkor már inkább ezt: LINK

És ezzel kicsit mégdurcább leszel! :)

vegyél egy 9800 GTX+ használtan 20k-ért. Ez a legjobb ár/érték arányban, nem csak ebben az árkategóriában, hanem amúgy is.

Vissza
Top Alul