Hát igen, keserédes pillanat...
Nagyon vártam a Lost Alphát, de a kiszivárogtatásnak nem örülök. Ahogy azt sokan írják, az illetőt meg kell nevezni. Nem azért, hogy meglincseljük, hanem azért, hogy többé ne tehesse ezt meg senkivel.
Mondjuk azt nem értem, hogy miért kell ezért (kiszivárogtatás miatt) gyorsan kiadni. Ahogy azt már korábban irták ModDB-n: nem sokan vették volna észre hogy fenn van a tesztverzió és az esemény nem kisebbíti a csapat munkájának az értékét.
Az viszont már tányleg baj hogy a GSC megvonta a támogatást. A DONATE button ha jól tudom még ott van, azzel szintén kifejezhetjük a nagyrabecsülésünket.
(Részleteket nem tudok az árulásról... Ha valaki tudja hogy miért adják ki ezért illetve hogy a kiszivárgott verzió mennyire volt "készen" és van kedve leírni, előre is köszi!)
A Dezowave csoportnak ezúton továbbítanám, együttérzésemet.
A dátumválasztás jó őtlet volt, mármint, hogy egybeessen az évfordulóval. (Kár hogy ilyen szerencsétlenül alakult az évszám. Mókásabb lett volna a 30. évfordulón kiadni, feltéve, ha mind tudtunk volna addig várni.

)
Ahogy egyre tovább olvasom a moddb-s HSZ-eket, egyre inkább azt érzem, hogy tudnék még várni egy bugmentes verzióra. Tudom nem nagy rá az esély, hogy visszavonjátok ezt a dátumot, de ha mégis így lenne és utána kiadnátok egy tökéletes Stalker játékot NA AZ lenne ám a hőstett! Akárhogy is respekt és tisztelet a Dezowave csapatnak! meg-hajol Köszönjük, hogy ezek után is folytatjátok a modot! Fel a fejjel! Jó munkát!