S.T.A.L.K.E.R. - The Lost Alpha (wip)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Reggel, mikor megláttam, mondom mi van, WTF?! Aztán leesett (reggel 6 óra környéke...) hogy áprilisi tréfa az egész, mekkorát röhögtem, nagyon nagy lett! Desert Hunter :D

dezodor: ezt egy easter-egg pályának berakhatnátok, de úgy hogy csak valami nagyon titkos eldugott átjáron lehetne bejutni :idea: . Ez már valódi Oázis lenne, nem úgy mint a CoP-ban :) .

sok meló lenne vele beletenni a sztoriba, meg még a pályát is be kéne fejezni, kiraktam, letölthető, és látszik mennyire bénácska :D

Jön a május 1, meg a hosszú hétvége. A kérdésem a következő, innen a fórumról kb. hány embert érdekelne a prezentáció? Fű-vész klub-ban Szegeden a Fésű utcában lehetne, van projector is, meg hangcucc. Újszegeden van, 2es busz vagy 5-7 troli visz közel hozzá. (elriasztásképp? ez egy drogcentrum mellett üzemeltetett klub, de jó fejek, és kaptunk helyet)

Ha úgy látszik lenne itt legalább 5-6 ember, akkor már megtartanám, plusz aki Szentes felől jön, becsatlakoznék, mivel hazaköltöztem Szegedről. Gondolkodom még facebook eventben is, de tapasztalatból, ott benyomják 100an, hogy jönnek, aztán jó ha 2-3 ember elnéz...

Én nem hiszem hogy ott lennék, de egy videót vagy pár képet ha csinálna valaki megköszönném...

Mit akartok prezentálni?
YouTube-on mi is kérnénk videókat.

Dezodor, szinkronhangos emailre nem válaszoltatok :'(

Videó tényleg kéne, hátha az országhatáron kívül is érdekel 1-2 embert...

Nem vagyok türelmetlen, csak már annyira rég óta beszélünk erről a modról...

GW2-t megvártam, eddig a bétán is igen durva volt. Kb 5 éven át vártam rá.
Diablo 3-ra 10 évet vártam, aztán akkora szutykot kaptunk, hogy kész.

Szóval minnél többet várok valamire, annál rosszabb lesz :D

Egyébként sima update-t se írnak már... max bedobnak 1 naptárat.

Half-Life 2 -re is sokat kellett várni :D. de mégis megérte :D.

MODDB-n pedig rendszeresen vannak új képek, személy szerint majd 10 percig nézek egy-egy új képet, mert mindig lehet rajta valami érdekes kis részletet találni. Várom szeretettel a modot, ha jövőre jön, hát az sem baj, legalább addig lesz időm "élni" valamennyire, mert ha kijön... :D

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul