S.T.A.L.K.E.R. - The Lost Alpha (wip)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Kúl bró, ezt a stalkeres felvevést a moddb-n is említhetted volna.

Akkor biztos csak én nem találtam. :x

Jut eszembe: női hang nem kell? Mekkora poén lenne ha gyanútlanul rákattintunk egy NPC-re és egy női hang válaszol, elképzelhetetlenül szexi orosz akcentussal.

áá nem, most inkább nem, majd talán ha már minden kész, és lesz még idő vicceskedni :)

jut eszembe, te írtál nekem emailt? mert válaszoltam.

[mod]Előző hozzászólást ne idézz - Tibi[/mod]

Sajnos csak ma este jutottam hozzá hogy csináljak is valamit. Bocsi. Viszont elküldtem két verzióban is.

Hahó, annyira szar volt hogy szívrohamot kaptál vagy annyira jó hogy szóhoz sem jutsz? :)

sziasztok
van egy új mod secret trails 2 kb 1 gb teljes történetet ad hozzá a shadow of chernobilhoz sajna nem tudom hogy kell feltenni pedig videók alapján megnyerő

Mikorfele jön? EZ NAGYON JÓ MOD.
Remélem elég nagyok és részletgazdagok elsznek a mapok.
Meg h nagyon fain bázisokra mehetünk pihengetni.

mapok elég nagyok, van köztük ami nagyobb 5 km2-nél is :) sok underground van, vannak egész nagyok, de van hogy csak pár folyosó, azok általában 1be vannak a külső pályákkal.

hogy mikor? az jó kérdés. kb 60%nál vagyunk a sztoriban, ha az kész, lehetőleg októberig, aztán tesztelni kell, és utána vmikor, ha minden jól halad :)

első körben magunk teszteljük, aztán majd látjuk hogy alakul :)

jim: még csak 1 van :D aki kifejezetten tesztelő, és nem dev, szal majd kell még pár emb ör.

Hát a jó tesztelés már a legelején elkezdődik, és párhuzamosan fut a fejlesztéssel (sőt magukat a teszteket is fejleszteni kell folyamatosan), igaz a végén kapja a legnagyobb hangsúlyt, mert itt derül ki a legtöbb hiba (ami nem feltétlen jó a cél pont ennek a megelőzése) . Ugyanúgy tesztelni kell a dokumentációt, a terveket, concepteket, mint a kódot vagy magát az elkészült pályát. Az, hogy elég e egy tesztelő attól függ, hogy mennyire gyors a fejlesztés üteme, illetve hogy az illető mennyire ért ahhoz amit csinál. Optimális esetben minden változtatást alá kell(ene) vetni egy próbának, de a legtöbb esetben erre nincs idő.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul