S.T.A.L.K.E.R. - The Lost Alpha (wip)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
la_stancia_stitch.jpg

la_garb_stitch.jpg

ds2_stitch.jpg

meg pár kép még erre

http://www.moddb.com/mods/lost-alpha/images

Az erőműves kép egész jó, kicsit az ég textúrán a horizont lehetne magasabb és a színe zöldebb, ilyen halvány ciánkék-türkíz árnylatokban változva, menne a talaj és a növényzet színéhez, meg egy kicist apokaliptikus feelinget adna neki.
A legalsó viszont nagyon zöld. Pedig közelről nézve annyira nem kivehető, de az összhatásban, messziről mégis ez az érzésem. Főleg a fényviszonyokhoz képest, egyrészt túltelített a növények színe, másrészt túlságosan sötét. Nem tudom,hogy ez a textúrák miatt van e, vagy a post process után lesz ilyen a kép. Igazság szerint nem vágom, hogy az Xray tud e color gradinget, azzal lehetne rajta javítani, ha le lehetne venni a zöld tónusból. + a flórából hiányoznak a színárnyalatok, világos zöldes-kékes,sárgás, barnás, szükrés-fehéres kevés viszont túlsúlyban a méregzöld közeliek.

Gyönyörű panorámaképek! eljen
VinoBob,és a középső képről mi a véleményed?

arról azért nem mondtam semmit, mert az kb eredeti alpha gabage, amiről már egyszer mondtam, hogy milyen véleménnyel vagyok. Mondjuk úgy, 100%ig megértem miért tervezték szinte teljesen újra a a finalban.

valóban (... görög volt a falóban :D )

de még lehet DC is. Ha jól emlékszem Pripyatban láttam egy olyan várótermet.

a színeket az időjárás fájlok editálásával lehet alakítani, mégpedig a hemi & ambient, sun és sky color-ok segítségével.

a 3. kép valóban túl zöld, de ez csak 1 preset, ami 10percenként változik, ezért elfér. kicsit tán majd visszább veszek a szinekből, mert máshol is írták már, hogy túl ződ. amúgy darkscape, a buszmegálló, az kailniris műve, egy létező pripyati épület fényképe alapján készítette, nem található meg egyik stalkerben sem.

tudom, nem is úgy értettem, hanem hogy a valódi Pripyatban van. Nem mondanám, hogy úgy ismerem a várost mint a tenyeremet, de készítettem egy térképes adatbázis félét fotókkal, videókkal róla, és ami netről, innen onnan ismerhető azt tudom hol van, meg hogy néz ki. Amúgy ezeket a nem rég kiadott PP editorban babrálod vagy kézzel az LTX-eket ?

hmm és mit tud ez az editor ? Csak arra vagyok kiváncsi, hogy lehet e ezt valós időben szerkeszteni, vagy megmaradt a régimódi átszerkeszt-újraindít cucc.

na ez elég jól hangzik. És hogy működik, be tud oilvasni az engine ltx-et futási időben? vagy scripttel el lehet érni ezeket a paramétereket ? Vagy behekkeltetek az engine lapkészletébe, és memkóban állítgatja át az értékeket ?

ooo whee ! Nem lehet belőle kérni egy példányt :?:

funny-pictures-begging-cat.jpg

Szépek a képek :)

dezodor,nincs valami nagyobb felbontású filmed a napszakok változásáról?Mert nagyon király.
Egyet láttam a you tube-on,de az alacsony felbontású és nem élvezhető igazán nagyban.

Dobd át a scripts mappát, más szerintem nem kell hozzá ( vagy pár textúra lehet, nem tudom mi van benne ). A többi engem nem érdekel, csak elszórakoznék egyet a bevilágítással meg a post processel, aztán meglátjuk mi sül ki belőle. meg-hajol Vajon CoP-al kompatibilis lehet :?:

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul