S.T.A.L.K.E.R. - The Lost Alpha (wip)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Moderátoroktól előre elnézést a pirosért, most az egyszer nézzék el nekem :)
Le szeretném szögezni azt, hogy én nem az a Barin vagyok aki dolgozik Dezoékkal a Lost Alpha-n. Amikor ide regisztráltam és nevet választottam még nem voltam otthon a Stalker világába hogy tudjam melyik név foglalt, így nem tudtam, hogy van vagy lesz egy amennyire én tudom lengyel névrokonom :D Több levelet kaptam már, de nem én vagyok az higgye el mindenki :D Nem vagyok olyan piszokmázlista :D Köszönöm :)

sajnos a zakócsiklandozás minden formája piros. a színt áttettem ciánkékre. aki továbbra sem hisz neked, küldd el hozzám, majd felvilágosítom. a mi barinunk lengyel, és 1 kukkot se tud magyarul, illetve, amiket tőlem megtanult, de azt inkább hagyjuk -- dez

Koszonom szepen, ez igen jól esik toled :D De sajnos tenyleg nem en lenni igazi Barin, bar ezt te jol tudod :D

Nem kell titkolnod,nekem bevallhatod,így négyszemközt,hogy te vagy az igazi Trebitsch! :D

Sempai":3soqhftv mondta:
Az interjúban az volt, hogy a GSC is vár egy tesztverziót. Meg szabad kérdezni hogy ez pontosan mit jelent? Mit akarnak ők a ti modotokkal? fogatlan

mivel supportálnak minket mindennel amivel csak tudnak, kíváncsiak mit tudunk kihozni a dolgokból. legyen elég ennyi :) nekik megadatik a lehetőség, -és amúgy meg jogukban is áll- hogy szétnézzenek a LA világában nemsokára. Gondolom inkább azt a kb 100-120 oldalas dokumentumot fogják lapozgatni, hogy lássák mi mire jó, meg mit hogy csináltunk :)

Mindig mondjátok, hogy nem lesz fegyverszimulátor és ez rendben is van, de azzal se kezdtek valamit, hogy eddig az összes Stalkerben tárakat kelett belelőni bármilyen élőlénybe? Nekem eddig az összes stalker tetszett, de ez valahogy mindig elvette a kedvem, hogy sokszor végigvigyem, mindig minimum 1000 golyóval kellett nekikezdeni egy hosszabb küldetésnek. Tudom, van kisezer gondotok, de erre nem fordítotok egy kis időt? Ezzel nagyban megváltaztatnátok az egész játék élvezehtőségét és tudom, hogy ez nem csak az én szemet szúrta eddig. Sokan írták, mondták ismerősök, hogy ez valahol nagyon élvezetromboló.

Hát é azt javallom, hogy az embereknek a fejükre célozz, ahogy a snrkoknak is, a kutyáknak és a vadkanoknak is, a kisóriásnak pedig a szemére.Hamar ki fognak feküdni.Ha még így sem elég ütős a fegyód akkor használj páncéltörő golyót.

Csak van hogy 10 terminátorral kell egyszerre visakodni és akkor elég nehéz a szemekre célozni. A föhős valahogy kevésbé bírja a golyókat. A kutyafalkáknál meg mégnehezebb fejeket lőni és igazából nem is mester sniper akarok lenni, hanem élvezhetőbb játékmenetet.

érdekes.. nekem egy golyótól kifeküdt minden humanoid a fejestől, a kisóriást meg gránátozd meg, csap praktika tanács, nem kell ezért átírni a játékot.
a legjobb sebzés amugy is szerintem a sochban volt, ezután az összes kiegészítőnél lejjeb ment a sebzés értéke a fegyvereknek...
A cop az amiben a vaddisznó közvetlen közelről nem halt bele a shotgunnal adott fejesbe...

OL Ultimateben jó a sebzés...téged is ugyanúgy kifektetnek. Nemrég nagyon messziről kaptam egy fejest :( :)
Amúgy mindennek a fejére kell célozni ;)

Ja a shoc-ban egy makarovos fejestől szinte mindenki megdöglött.
Megaztán ha mellkasra lőttél akkor 3-4 golyótól kifeküdt egy bandita a makarovból.
A cs-ben pedig belelövök egy tárnyit a berettából és semmi baja. :(

A fejlövés minden helyzetben hat. A kisóriást meg ahogy Scarecrow is mondta gránátvetővel szórd meg. 3-4 gránát plusz 2 tár az AK-ból és alulról szagolja az ibolyát.

Végigvittem az összes stalkert, szal nem tanácsot akartam kérni én is rájöttem erre, de akkor látom senkit sem zavar, hogy terminátorokkal kell küzdeni. Akkor mind1.

WTF the terminator? Exiskeletonra gondolsz? Amúgy legalább ezt a topikot ne offoljuk már szét :D tisztelet :D

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul