S.T.A.L.K.E.R. - The Lost Alpha (wip)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Jók a képek, én csak az AI-t hiányolom, miért üresek a pályák :( ?

talán mert olyan helyeken készültek ahol épp nem volt senki? nem fogom a stalker táborokat felfedni, random mászkálós npc-kbe meg semmi érdekes nincs, bár van pár olyan kép már kinn, ha tovább nézed a képeket. mégis mit vártok? 10npc/m2.felejtsétek el, ne sírjatok, csajozzatok, igyatok, oszt majd lesz valahogy ez is. :)

és vágre azoknak is akik nem tudnak angolul :)

Na igen.
Én úgy vagyok vele,örülök minden hírmorzsának,minden képet lementek,aztán visszanézem. :D
Szóval stalker-hívő vagyok :D

Mondjuk az izgi, hogy a következő cikkben felfedi a kiadás időpontját.
Dezzel izgatottan várjuk, hogy megtudjuk, vajon mikor adjuk ki :DDD

ja visszaolvastam a interjút, azt írtam bele, hogy nem tudjuk még mikor, talán idén kész lesz, vagy jövő év első negyedében, de ez nem bizti. csak tipp :)

hát én örülni fogok, ha jövőre kijön a váz, aztán ,majd a modderek rákapnak, és feltötik élettel a pályákat ( ha egyátalán lesz valaki, akit érdekel addigra a stalker ) Ez az egész egy olyan munka ami a GSC-nek 7 év alatt nem jött össze. De ne értsetek félre,én szívből szurkolok, hogy minél jobban sikerüljön minden, söt ha tudnék seítenék, de minél jobban átlátom a helyzeetet, annál reménytelenebbnek tünik a dolog. Komolyan, ennél nehezebb játékot, engine-t nem nagyon lehetne választani amilyen a stalkeré, bár nem csodálkozom azon, hogy még futnak hasonló projektek, hiszen egy aranybánya ez a domain.

Hát ezen komolyan meglepődtem. Csak gratulálni tudok, ez tényleg kemény munka lehet. Az olvasottak alapján végre kézhez kaphatok egy olyan igazi Stalkert mint amiről olvastam régen még a gamestarban :)
Hajrá csak így tovább.

Az interjúban az volt, hogy a GSC is vár egy tesztverziót. Meg szabad kérdezni hogy ez pontosan mit jelent? Mit akarnak ők a ti modotokkal? fogatlan

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul