Hmm a PDA-s task felvétel jó ötlet, így nem kell annyit mászkálni, meg esetleg lehet beletenni elágazásokat task végrehatásába, és az egymástól távol lévő emberek közti kommunikációtól függően lehetne választani a történések közt, pl hogy honnét támadjanak meg egy helyet ilyesmi. Ez a tetrises mp3as dolog viszont szerintem nem illik a játékba, ráadásul időpcsoékolás. Inkább tegyetek be egy taskkal többet, mint hogy ilyenekre fecsérlitek az időt. A játék a játékban alapvetően nem rossz ötlet, csak a minigame-eknek mindig kapcsolódni kell valahogy a fő játékhoz, pl a Bioshockban ha meghekkeltél egy vending machine-t, akkor olcsóbban vehettél cuccokat, ezért ennek volt értelme. Ez így önmagában csak eltereli a figyelmet magáról a stalkerről, és nem is hiszem, hogy sokan azért indítanák el a stalkert, hogy tetrisezzenek. Mondjuk ha lehetne valahogy valaki ellen játszani valamilyen játékot, az jó lenne. Pl leülsz Sido-val snapszerozni, és akkor mondjuk nyerhetnél valami kölönleges fegyvert vagy valamit. Persze snapszert kódolni nem egyszerű, pláne luával.
A zenelejátszót meg másik modokban sem értettem. A narodnaka soljankában is lehet venni kismillió rubelért, miközbe arra sem adnak lóvért, hogy normális fegyverem legyen. Ráadásul tele van game design beli hibákkal. Aránytalan a sebzés, az emberek felszereltsége, tele van előreláthatatlan veszélyekkel, kb 20x kell újratölteni egy pályát mert mindig valami olyan történik, amire az ember nem számít. PL lelőttem egy láthatatlan katonát, amire Mi24 essel (!!!) válaszoltak, de még nem hogy RPG-m se volt, hogy leszedjem vagy valami, hanem elbújni sem lehet, mert a falon is átjön a rakéta, és leszed, úgy hogy a hullád körberepüli az egész kordont. Nem tudom, hogyan gondolták, hogy a játékosok majd örülni fognak annak, hogy szabályosan kivégzik őket egy helikopterrel. Ráadásul minden 10 percben( ha nem gyakrabban ) van egy crash. Ahelyett, hogy ennyi mindent összehordtak a játékba, jobban tették volna, ha egy vagy maximum két dolgot csinálnak meg, és kitesztelik rendesen, mert amit idáig csináltak az csak ront a játékon nem javít.