S.T.A.L.K.E.R. - The Lost Alpha (wip)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Jim67":27wbm17i mondta:
hú én légvédelmi ágyút meg protonágyút szeretnék megoldható :D ?
Akkor inkább már valami hordozható atombombát.

Tudom, hogy nagyon vérpistikés kérdés volt, de mondjuk a régi hivatalos stalker weblapon fenn volt a fegyó szóval egy nagyon pici jogosság csak volt a kérdésemben. Szerintem. :D

Igen ezt jól látod , az abban a stalkerben szerepelt volna ami a dimenziófelfedezésről szolt volna nem a csernobilosról.

Kár hogy azon a weboldalon kifejezetten a stalkerekről, csernobilról és úgy magáról a zónáról volt szó. Semmilyen azték rom vagy robotkutya nem volt benne.

valszeg akkor ők sem voltak vannak tisztában a dolgokkal , mert ha követted a fejlesztést akkor tudhatod , hogy mi volt és mi lett , igaz volt egy olyan alpha ami kordonban és agropormban volt és abban még benne volt a minigun , de az utánalévőkban már nem , egyébként ha megkérdezhetem melyik oldal volt ez ?

jól elpoénkodunk ,de olyanok biztos nem leszenk

"Fegyverek azok lesznek amik tervben voltak gsc által is, plusz a p90, pkm, a mosin nagant meg 3 meglepetés , aki többet akar majd beleteszi az arzenált, ahogy a többi mod is teszi ."

@jim67
A régi hivatalos oldal. Ment alatta egy nagyon aranyos dark ambient muzsika. Cirka 2006 közepe-vége fele jártam ott aztán a megjelenés közeledtével csináltak neki egy újat. Akkor ha jól emlékszem már 2005 óta nem volt frissítve.

És mégegyszer csak azért volt bátorságom megkérdezni mert a gsc valamilyen szinten "tervezte" a csernobilos környezetben is, még ha ki is vették később. Amúgy a gauss rifle mennyire illik bele a játékba? Meg minek exo-ruhák? Ezek csak költői kérdések.

hivatalos oldal , ott tényleg volt minden , csak normális infó nem , igaz az orosz részen mindig minden friss vot ,de ez a ma napig így van .... , gaus gun nemtudtad , hogy a zónában van valami tesztelő labor , legalábbis a call of pyriyatban van .

gauss sem illik jobban a zónába mint a rambópityu, viszont lost alphában biztos nem lesz xm134. van a pkm, az is szórja a golyót rendesen :)

eleve nem passzol a játékhoz, mivel nem serious sam jellegű "10000 ellenfél rádrohan stílus"-t fog képviselni, hanem 1 sokkal szolidabb kalandjáték kerekedik ki belőle, ha minden jól megy.

az exo ruha sem passzol viszont létezik, és használják, ezért meghagyjuk.

a stalker hivatalos oldala 2002től tán 2005ig ugyanaz volt, és 1 dekát nem változott, max néha volt fenn 1-2 hír vmi eseményről...

ha már oldalról beszélünk : http://dez0wave.tk

Amúgy a GSC mit szól a munkátokhoz? Mert én személyszerint teljesen el vagyok ámulva a videóktól és a képektől, és ahol szó van a készülő modról csak dicsérik. eljen

A fél karomat oda adnám egy komolyabb felbontású képért,ami a http://dez0wave.tk legtetején van....
(nézem és hallgatom a Szakasz című film főzenéjét.,hát :ajandek: )

Nem a régi stalker fejlesztők csinálják a metro2033-at? Mintha lett volna erről anno egy hírlevél...

igen, 1 részük a metrón dolgozik... de nem mind régi fejlesztő, legtöbbjük 2005-6ban ment gsc-hez, aztán szépen átlibbent. a régi fejlesztőkre a 2001-2002óta ott levőkre gondoltam. közülük is van pár aki a metrót igazgatja mostanság, de a legtöbb teljesen eltünt, néha felbukkannak fórumokon, vagy alapítottak saját stúdiót, és egyengetik életüket.

Csiga07":i11d5qr8 mondta:
A fél karomat oda adnám egy komolyabb felbontású képért,ami a http://dez0wave.tk legtetején van....
(nézem és hallgatom a Szakasz című film főzenéjét.,hát :ajandek: )

nekem nem kell a karod :D viszont itt a kép nagyba:

l02_garbage_pres.jpg

Van Buren":1vwkoaid mondta:
A régi hivatalos oldal. Ment alatta egy nagyon aranyos dark ambient muzsika.

Az az oldal szerintem elég jól nézett ki, főleg a fejlécben a flash villámlós esti csernobili látkép :F Ha valakinek megvan az az ambient zene, ami a háttérzene volt szóljon!

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul