S.T.A.L.K.E.R. - The Lost Alpha (wip)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Mindig újabb részek remélem hogy :karacsonyfa: kész lesz vagy valami rc. Addig sok sikert hozzá. Már alig várom

Nekem még mindíg nagyon sötétnek tűnnek :/. Nem lehet állíani valamit a megvilágítás erősségén?

időjárás még nem belőve teljesen, a hemi túl sötét némikor, de a origi shoc időjárás meg túl világos és fakó. majd lesz vhogy, addig én sötéten tolom, mert nekem így tetszik :D

Szerintem jó a SHOC-é, sőt a CS tetszik a legjobban, bár az még világosabb a god rays miatt, de jól néz ki :D

Szerintem is told végig sötétten úgy jobb olyan mint az ol 1.2.1 majd nem ha pedig nincs benne már bug akkor lehet az időjárással foglalkozni

Bug mindenben van. Pontosabban midnen programban van legalább egy utasítás és egy bug( Murphy törvénye )

Ha annyira lesz bugos mint a sima shoc akkor király lesz

Valamit a történetről nem lehetne megtudni?
Játékmenet, uj küldik, ki lessz a főhősunk?
Mennyibeen tér majd el a shoc játékmenetétől?

Ill.:(ez bonyolult lessz...)Fog hasonlítani a játékmenet, küldetések az eredeti stalkerhez (oblivion lost???) vagy v.mi?
Tényleg annak mi volt a játékmenete, mert nem tudok rólla semmit... :|

Kereülnek bele ujdonságok pl.:frakcióharc, artifact moddolás, drop mod, ares fegyverpakk, bla...bla?

orosz fanok csináltak egy FAQ-t ami lényegében magában foglal minden eddig elhangzottat, így nem kell mindig legépelni ugyanazt 1000x.

link: http://www.gameru.net/forum/index.php?s ... t&p=796542

dobjátok be google translatorba vagy hasonlóba :) majd tán 1x lesz magyar verzió is.

félreértés ne essék, ezt nem én csináltam. ha itthon is lenne akkora fan tábor, akkor biztos itt is lenne pár emberke aki összegyűjti fórumokról az infót, vagy lefordítja ezt.

Tibibá: az oblivion lostnak ugyan az a menete mint a sima shocnak ha erre voltál kíváncsi csak annyiban tér el hogy benne vannak a shocból kivett mutánsok és egyebek

Azt hittem h. az eredeti STALKER az oblivion lost és csak azuán nevezték át Shoc-ra.
Gondoltam annak is van egy saját játékmenete ha már a pályákat elkészítették hozzá.

OFF.:
És köszönöm a FAQ-ot....Google fordítóval rájöttem a kérdéseim válaszára...

oblivion lost az 2001-2003-ban volt, de akkor még nem sok koncepció volt... meg volt kb 17 pálya, és kész. előre scriptelt jelenetek voltak... pl amikor odaértél a garbage hangárhoz akkor hirtelen megjelent 20 szörny és rohantak a hangár felé, aztán a hangártól lőtték őket pkm-mel. csuhajjság, de uncsi, olyan mint 1 egyszerű mod kb. sztori nem volt még kész, volt több száz oldalnyi draft infó, de sehogy nem akart összeállni, szal kuka lett, és újrakezdték 2004 elején. az meg már ugyanaz lett mint a végső stalker... agroprom doksi, brénszkorcsör, radar, stb stb.

mivel ugyanazt nem akarjuk csinálni amit már mindenki 100x végigvitt (jó persze más környezetbe lehet nem lenne olyan uncsi, de mégis) ezért telerakjuk saját ötletekkel (amikről megígértem a tagoknak hogy nem szivárogtatok ki semmilyen infót) ami szerintünk jobbá, érdekesebbé teszi az egész kócerájt. annyit elárulok hogy a mi sztorink ott indul amikor strelok először érkezett meg a zónában. majd ahogy a sztori bontakozik, megismerjük a későbbi csapatunkat, és .... stb :)

dezodor":3bx1msn6 mondta:
annyit elárulok hogy a mi sztorink ott indul amikor strelok először érkezett meg a zónában. majd ahogy a sztori bontakozik, megismerjük a későbbi csapatunkat, és .... stb :)

Wáááááááá
taps1 taps1 Nagyon várom!

dezodor":288vwxr6 mondta:
annyit elárulok hogy a mi sztorink ott indul amikor strelok először érkezett meg a zónában. majd ahogy a sztori bontakozik, megismerjük a későbbi csapatunkat, és .... stb :)

Hát ez hihetetlen :D Most még jobban várom. Ez biztos a muszáj végigtolni kategória nálam. A türelem nem az erősségem :D

dezodor":21ux8qwc mondta:

Így azért már érdekesebb lesz
Hát a türelem nekem se nagy erősségem gamek terén de amíg ki jön addig ott lesz a cop ha nem késik ááá eljen

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul