S.T.A.L.K.E.R. - The Lost Alpha (wip)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
nincs még befejezve, mert a többi pályát javítottuk :) majd jövőhéten nekifekszünk dc-nek újra, aztán meglátjuk megy-e még :)

Hali!
Engem speciel csakis ez a mod érdekel. :) Ezért nézek be ide időről időre, hogy van-e fejlemény. Nagyon várom már, hogy mikor lesz kész, úgyhogy hajrá skacok! ;)

Nem várom a GSC Call of Pripjat-ját... ezt a modot viszont IGEN. Ez lesz az igazi Stalker.

Ezen a pár hónapon nem fog múlni semmi,de természetesen örülni fogunk,ha :karacsonyfa: kész lesz hmm

Sztem is sokan várják. Ami biztos hogy én igen! De én is csak azt tudm mondani, hogy ha nincs + info, akkor benézek, hogy történt-e valami és ennyi. Aztán persze ha vannak új képek akkor leírjuk többen is hogy mien fasza alig várjuk már a gamet. Én meg télleg úgy vagyok vele, hogy csak a priboi storyt, meg ezt néztem meg. Az OL pld nem is izgatott sose...
A képek a drakscapből meg télleg nagyon jók. Beindítja a fantáziámat:D

lenne infó de nem éri meg azt a fáradságot , hogy átthozzuk ide is , csinálhatnnk mindenféle interjút , de azért , a pár ember miatt nem éri meg , a fansitra természetessen kirakunk mindent , mert ott tényleg több érdeklődés van :wink:

igazából a legnagyobb érdeklődés az orosz fórumokon van, ott több a megszállott stalkeres, akik 2002óta várták a csodát. most megint várnak, remélhetőleg nekünk jobban sikerül megközelíteni a várt stalkert, persze a mi szemszögünkből :)

persze a ruszkik azok odáig vannak a stalkerkerért , de nem elég nekik semmi ...

végre van azfalt csík is nem csak sima aszfalt. Remélem a fegyverek is jók lesznek és valőság hű sebzésük lesz nem úgy mint a sima shocban

Nagyon jó képek. Mindig amikor újakat linkelsz, eszembe jut, hogy mennyire is várom már ezt a modot! :D

Tibi":3km5w1k4 mondta:
Szépen alakul eljen .

Dezodor, ezeket a shotokat Te készítetted? Ha igen kb. hány fps-sel fut?

nemnéztem hány fps, de játszható a régi gépemmel is. a képek nagy része 1024x768 mert nem high compilések. van 3 nagyobb felbontású azok ilyen 1920x1080 vagy 14xx x 10xx (sose tudom megjegyezni) de azok a jantár és generátor pálya képei.

darkscapen van az a rész ahol nagyon sűrű a fű. ott belassul, de visszább lehet venni optionsban.

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul