S.T.A.L.K.E.R. - The Lost Alpha (wip)

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
járművenkek szorítottam helyet a régi pályán is... de szntem jobban néz ki sokkal a régi, nagyobb, változatosabb, persze látszik a megmunkálásán hogy 2002-4 között készült, de akkor is minden szinten viszi a prémet.

Hagyjátok abba, és menjetek el nyaralni :D Ez így szóba sem jöhet, ha befejeztétek mehettek nyaralni :wink: :D
1 kérdés: most hogy van ez az GSC-s cucc, ez sokat segít nektek??

segíteni segít, csak fura elfogadni, hogy nesze itt a pálya előtted, amit már előtte 100x megálmodtál hogy milyen lehet, meg már volt rá 1 terved is... legtöbbször elég jól eltaláltuk a dolgot, szal nem gond az áttérés, max annyiban, hogy mostmár mindenki lost alpha modot akar csinálni :D

mi nem szállunk be a buta versenyekbe, megcsináljuk amilyenre akartuk, aztán örülünk :)

Üdv! Nemrég mutatta haverom a fórumot és nem is akarok beleszólni a pályák építésébe, csak megkérdezném, hogy járművekkel át lehet majd menni egyik mapról a másikra, vagy még mindig cserélgetni kell?

Ittvan pár kép a készülő mod-ból megcsodálhatjátok Dark dolina-t , cordon-t, garbage-t .

8255708941_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

8364601018_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

7152302889_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

8640960762_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

7011418893_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

6829108227_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

4964323516_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Anyám! ááá Ez nagyon jó! Alig várom már. Elismerés, gratuláció, taps!

Ez valami állatira szép lesz! :D eljen
Már benne van a 1935 béta hangulata és festői színvilága, és ebben alapból van olyan, mint a soc-hoz a panoramic mod, a pályák széle nem burkolózik ködbe, hanem a környező tájat látod.

Milyen pályák lesznek benne, ezt lehet már tudni?

Azt se bánnám, ha minden olyan pálya benne lenne, ami a bétából, a soc-ból és a dezowave pályákból nem üti egymást (pl. deadcity, npp, bár stb. pályák annyira egyediek, hogy csak az egyik verzió lehet benne, de pl. a soc garbage és a béta garbage annyira különbözik egymástól, hogy mindkettő beleférne a lost alphába).

a pályál listját megtalálod az első hsz-ben , és nemcsak hogy jobb lessz fagyni sem fog :D

Oks, de a béta kiadásával változhatott a lista.
Rosszul is kérdeztem, tehát újra: a lost alphában melyik pálya honnan lesz, melyik a SOC-ból (ha lesz egyáltalán belőle), melyik a bétából és melyik dezowave?

ugyebár a lost alpha célja az lett volna hogy visszahozza az eredeti pályákat (cordon, swamp,dcity, stancia, yantar, dark dolnia ,garbage, underground pályák ,agrorpom ) ezek biztosan benne leszenk , akár a beta-ból áttmentve, akár a dezowave munkájából. (Dezodor nagyjából már a topic-ban leírta hogy smit lessz )

Ezek a képek meseszépek! Alig hiszem el, hogy ez ugyanaz a játék! (Persze, nem ugyanaz, de mégis.)

vazvaz. van egy moddb -s oldalunk is, ott írtam le, lehet itt nem, nem emlékszem már...

Saját meló:

* Dead City (95% complete)
* Darkscape (30% complete)
* Rostok Factory (100% complete)
* Darkvalley (70%)
* Pripyat (még csak tervben van)

Amit a bétából használunk: (van ezekkel is meló, de mégsem saját, nem 0-ról építjük)

* Cordon
* Garbage
* Agroprom + földalatti rész
* Yantar (picit ezen is alakítottunk) + földalatti rész
* Swamp (90% -ezt kicsit alakítjuk még)
* Military
* Radar + bunker
* Bar & Wild Territory
* Generators + warlab
* Secret Lab -> ez rostok factory alatt lesz
* Darklab aka x18 -> ez ugyanott lesz darkvalley alatt, csak ez jobb mer 2x nagyobb mint a végső
* Stancia (80%) (fák meg egyéb kerül rá, mert a bétában elég üreske)

A maradékot pedig a végső játékból (már ha van még maradék lol)

az a real pripyat sose haladt, csak azt hittük milyen jó is lesz. nem, a régi pripyatot akarjuk megcsinálni, ha lesz időnk, ami kb 95%ban megegyezik a mostanival, csak 1-2 utca, és 1-2 ház másképp volt.

pár új kép bar-rostock és stancia , a minőségük nem valami jó mert DRAFT-ban lettet kompilálva , mielőtt még valaki megkérdezi leírom igen mind bár-rostock , és stancia 1,2 is egyben lessz :wink:

11703090121_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

2342071722_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

3792555523_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

11126054144_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

12221346605_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

11844357436_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

3920407098_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

910474067_www.kepfeltoltes.hu_.jpg

Ezek nagyon jók! Én már nagyon várom ezt a modot, tuti hogy ütni fog

az jó kérdés de szerintem ki lesznek véve talán , mert a pálya megrövídítését szolgálják

Állapot
Nincs nyitva további válaszokra.
Vissza
Top Alul