Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
Fog fel egy kellemes időtöltésként, mintha a saját STALKER játékodat fejlesztenéd amíg kijön a következő rész... a GSC-től ne számíts sok jóra. Elég annyi, hogy a német könyveiket a Panini adta ki (igen, a panda matricás cég), és ha egy komoly angol nyelvű kiadónak ezt előadod, körberöhögik a projektedet. Hogy magyarul mennyi értelme van kiadni, azt már kitárgyalták itt a topikban... úgyhogy mondom, a lényeg az hogy magáért az írás öröméért csináld. Akkor nem érhet csalódás a végén. Legalábbis nekem ez a filozófiám...
Szerk.:
Scarecrow":2bm8bkth mondta:
tekintve hogy a stalker jelzőt Kopiráygtolták igen!
Azt éppen nem, legfeljebb a logót. Ettől függetlenül, a GSC fan-arttal kapcsolatos hozzáállását a totális káosz jellemzi.
Hol is van leírva hogy a GSC engedélye nélkül nem használható pld Szidorovics karaktere?
Töltöm is a PDA-dra: callsignzulubravo@gmail.com. Köszi!
Amúgy - valószinűleg az első és egyetlej júzerként - kinyomtattam és elolvastam a COP felhasználói szerződését. Úgy tűnik nem is a GSC birtokolja a játék jogait hanem a BitComposer, szóval lehet hogy inkább őket kéne nyaggatnunk és nem a kijevi srácokat...
Átküldtem mindkettőtöknek, még Clock mailcímére várok
Na, két hét szünet után sikerült öt oldalt írnom, eléggé elfáradtam bele, de remélem újra belejövök...
Ha minden nap írnék ennyit, akkor tényleg tudnám hozni a június 13. időpontot.
Na, akkor nyitok egy új topicot, kérlek oda írjátok le a véleményeteket