S.T.A.L.K.E.R. regények

Fog fel egy kellemes időtöltésként, mintha a saját STALKER játékodat fejlesztenéd amíg kijön a következő rész... a GSC-től ne számíts sok jóra. Elég annyi, hogy a német könyveiket a Panini adta ki (igen, a panda matricás cég), és ha egy komoly angol nyelvű kiadónak ezt előadod, körberöhögik a projektedet. Hogy magyarul mennyi értelme van kiadni, azt már kitárgyalták itt a topikban... úgyhogy mondom, a lényeg az hogy magáért az írás öröméért csináld. Akkor nem érhet csalódás a végén. Legalábbis nekem ez a filozófiám...

Szerk.:
Scarecrow":2bm8bkth mondta:
tekintve hogy a stalker jelzőt Kopiráygtolták :D igen!

Azt éppen nem, legfeljebb a logót. Ettől függetlenül, a GSC fan-arttal kapcsolatos hozzáállását a totális káosz jellemzi.
Hol is van leírva hogy a GSC engedélye nélkül nem használható pld Szidorovics karaktere?

Igazad van Zulu. Majd folytatom, ha úgy érzem, hogy menni fog. Erőltetni nem akarok semmit sem. Végül is még 60 oldal, és a fele meglesz...

Vomi, tényleg feltehetnál pár oldalt valahová ha gondolod...

Töltöm is a PDA-dra: callsignzulubravo@gmail.com. Köszi!
Amúgy - valószinűleg az első és egyetlej júzerként - kinyomtattam és elolvastam a COP felhasználói szerződését. Úgy tűnik nem is a GSC birtokolja a játék jogait hanem a BitComposer, szóval lehet hogy inkább őket kéne nyaggatnunk és nem a kijevi srácokat...

Domesz, ha te is adsz címet, neked is elküldöm :-)

Inkább majd akkor nyitok topikot, ha már beleolvastatok, és tudtok róla véleményt mondani. :-)

Átküldtem mindkettőtöknek, még Clock mailcímére várok :-)

Na, két hét szünet után sikerült öt oldalt írnom, eléggé elfáradtam bele, de remélem újra belejövök...
Ha minden nap írnék ennyit, akkor tényleg tudnám hozni a június 13. időpontot. :-)

Na, akkor nyitok egy új topicot, kérlek oda írjátok le a véleményeteket :-)

persze, elküldöm nektek, Sulyid, légyszives add meg a mailcímedet. :-)

Arra kérek mindenkit, hogy ne mutogassátok senkinek, csak nektek szól. Köszönöm :-)

Szívesen.

Rendben, várom a többiek véleményezését is.

Úgy tűnik, ma nem lesz meg sajnos a napi 10 oldal :-( Meg holnap sem, mert Tatára kell mennem :-(

Milyen csend van... Hová lett mindenki? :-(

AM
00:00:00
Пн, 1 января
День
Mon Tue Wed Thu Fri Sat Sun
Vissza
Top Alul