S.T.A.L.K.E.R. regények

Nekem is okozott nem kis fejtörést mire úgy igazán összeraktam a fejemben, hogy mi is történt, mikor, ki, mit csinált és aztán miért van ez és ez szval nem egyszerű. :D
Ami igaz az igaz, hogy reklám kéne neki de ami tudná hozni a népet az a játék... nem sokan értékelik azt a stílust ami a Tarkovszkij féle stalker is. Lassu vontatott nyugis művészfilm. Nincs se robbantás se gyilkosság se főhős egy jó picsával és egy hatalmas fegyverrel a kezében izmos testtel és olyan képességge, hogy egyik rá kilőtt golyó sem találja el. (képtelen vagyok felfogni mikor egy filmben azt látom, hogy a főhős egy USP-vel puffogtat miközben 600 katona AK-47-kel vagy M16-kal köpködi rá az olmot és a sok ezer töltényből egy sem találja el) #B :cry:

kimégy oroszországba vagy németországba és veszel , itthon nincs , és biztos nem lesz.

A könyvek borítóiból arra következtetek, h ezek újak(a játék után íródtak). Én a Sztrugackij tesók könyvét olvastam, az 1970-esekből való és jó, de mongya meg má vki, h a Tarkovszkij-féle Stalker MÉÉÉÉÉÉÉÉÉÉR JÓ?! :?: :!:

"Erre nincsenek is szavak. Nem is film ez, hanem tanítás."
"Művészet. Nem lineáris történetmondás, hanem gondolatébresztő, felkavaró alkotás.
Filozófiai elmélkedés." stb.
forrás: port.hu

Irigylem őket.Nálunk sosem fog megjelenni,nem éri meg kiadni gazdaságilag(valszeg).

Amúgy ez hogy megy?
Kellene vmi kiadót keresni vagy beajánlani valahova?

Van egy merész ötletem, valaki, aki keni-vágja az oroszt, lefordíthatna egy párat szabadidejében.
Ha van valakinek egy ilyen vállalkozó kedvű ismerőse, bepróbálkozhatna nála.

Tibibá":2hmrgu85 mondta:
Amúgy ez hogy megy?
Kellene vmi kiadót keresni vagy beajánlani valahova?

kéne , de mondjuk 100 ember veném meg több nem nagyon...

Ha belegondolsz, vannak olyan könyvek amiket még 100-an sem vesznek meg. Ezek mögött valami anyagi háttér lehet. Viszont ha reklámoznánk más fórumokon, hogy "jajj de jó lenne" és egy mailben csatolná vki az ajánlásához. Sztem meglehet oldani. :wink: Tényleg valaki próbálta már? (csak azért hogy nem-e halott az egész 5let?)

Vissza
Top Alul