S.T.A.L.K.E.R. regények

De az.Én már játszottam az ötlettel.
Egy közeli ismerősöm adott ki könyveket,elmeséltem a szitut,reménytelen.

Tavaly szembesültem ezzel a problémával, hogy nem jelenik meg egy Stalker könyv sem angol fordításban, nemhogy magyarul. Jó tudom németeknél jött ki, de az tudtommal már más , nem fordítás. Szóval úgymond elegem lett ebből. Így hát született az ötlet, hogy írjak egy regényt. Persze ez sem fordítás lesz. Nem áll szándékomban egyik könyv történeteit sem felhasználni. Csakis a saját magam által kitalált és végigvitt sztorit akarom elmesélni. Ebből kifolyólag szeretnék segítséget kérni, hogy bárki aki olvasta ezeket a könyveket, illetve legalább a címeket le tudná fordítani, az legyen szíves írja meg ezeket, hogy nehogy olyan ütközés legyen az eredeti történetekkel amik nálam másként alakulnának/meg sem történtek. A címek talán már árulnak el annyit hogy miket ne bolygassak.

Nos, kértem árajánlatot a Bookstation-től a széria első kötetére... Tessenek kapaszkodni, 8000 Ft-ért hoznák be az országba! #B Mire ideér, kb. ötször annyiba kerül! Grrr! lövés1

Most mondjak újat? Én is vevő lennék a könyvekre... akár 10 ropit is adnék egy kötetért... de basznak kiadni magyarul... oroszt annyira meg nem tudom, németből se vagyok perfekt.. pedig azt tanulok... de most hogy látom adnak ki köteteket németül talán jó hatással lesz rá, hogy jobban tanuljam a németet :))

Sziasztok! A GSC-s főmarketinges már megkérdezte az egyik fórumon hogy lenne-e érdeklődés angol nyelven kiadott STALKER-könyvekre, úgyhogy lehet hogy a végén még lesz is valami belőle...

Másfelől, miután már mindhárom játékot minden értelmes moddal rongyosra játszottam, kicsit szűknek tűnik a Zóna... arra gondoltam, hogy amyg nem jön ki újabb rész, a magam szórakoztatására írok egy STALKER novellát.
Igen ám, de mivel kicsit unom a Zónát (mondom, mindhárom játékot minimum 4-szer vittem végig) arra gondoltam hogy talán ideje új kalandok után nézni... mit szólnátok egy artifakt-keresős, túlélős, klánháborús STALKER-sztorihoz - egy atomfegyverekkel pacifikált Afganisztánban?
Szerintetek nagyon béna ötlet?

Sziasztok, én is elkezdtem írni egy könyvet, a címe: Stalker - Történetek a Zónából. Most a 140. oldalnál tartok, ebből eddig 84 oldalt tesznek ki a történetek, a többi pedig a PDA tartalma, amolyan útmutató, segítség nekem, és az olvasónak is. Eddig jó kritikákat kaptam rá, nagyon remélem, hogy be is fejezem. Körülbelül 400 oldalasra tervezem.

Vomi":2quvtmlk mondta:
Sziasztok, én is elkezdtem írni egy könyvet, a címe: Stalker - Történetek a Zónából. Most a 140. oldalnál tartok, ebből eddig 84 oldalt tesznek ki a történetek, a többi pedig a PDA tartalma, amolyan útmutató, segítség nekem, és az olvasónak is. Eddig jó kritikákat kaptam rá, nagyon remélem, hogy be is fejezem. Körülbelül 400 oldalasra tervezem.

ki is akarod adni ?

Szeretném majd, de még ráérek ezen gondolkozni...
Már vagy egy hete nem írtam semmit, de nem is akarom erőltetni.
ha beindulok, akkor frankó lesz :-)

Vomi":2ezqnlwr mondta:
Szeretném majd, de még ráérek ezen gondolkozni...

Ez a helyes hozzáállás és én is pont így vagyok vele. A GSC ugyan rábólintott hogy felhasználjam a játék egyes elemeit, de az más kérdés hogy mit szólnának ahhoz ha akár e-könyvként is ki akarnám adni. A fan-artot nem ellenzik, de hogy valaki pénzt is akarjon keresni vele... Egyébként a Monolith Whisper is pont arra panaszkodik hogy a GSC engedélyezte nekik a film készítését, az esetleges forgalmazást firtató emailekre viszont már nem válaszolnak. Pedig hát nem arról lenne szó hogy bárki is meggazdagodjon a kiadáson.

Vissza
Top Alul