S.T.A.L.K.E.R. - Priboi Story v1.1

joeetm,

sajnos nemtom, nem emlékszem hogy volt már :D lehet átraktam máshova :S a mod sincs már meg hogy megnézzem mi merre lehet, lassan 1éve lezártuk a projectet.

zombimorzsi,

azok lennének pedig, akik a erdős részen a helikopátertől nem messze fekszenek. vmelyiknél lennie kéne 1 olyan artifaktnak.

az időutazós anomália szerintem azért lett kivéve, mert nem akarták, hogy 1 perc pályatöltés legyen mikor belemégy, ha még messzire eldob az adott pályán, az még okés lenne, mert azonnal történik, bár akkor is bejöhet még az a fránya 1-2 másodperces fagyás, amig betölti az ottani emberkéket, meg szörnyeket, főleg ha hirtelen kerülsz be oda közéjük :D

nem tudom hogy kéne, ha 1általán kéne...

olyan teleport izé volt 1 spanyol modba, asszem abc volt a neve, de elég sokat fagyott, ezért inkább nem kockáztatunk olyannal sem, a fő dolog a stabilitás :)

Értem,okés!
Azt viszont nagy örömmel fedeztem fel,hogy egyes figurák "mintha" tanulnának. Ezt onnan gondolom,hogy a katonai raktáraknál,tudod,ahol a szabad stalkerek tanyáznak a beton födémek mellett,szóval ott van egy anomália. Az egyik stalker pedig csavarokat hajigált bele,és kikerülte azt! Ilyet eddig nem láttam,pedig már kb. harmadjára járom végig,oda-vissza a Kordontól az erőműig a területet!

igen, az alife tanulóképes :) viszont sajnos ezek csak akkor jönnek elő, ha már az ember sok időt tölt el a virtuális zónában.

az alap soc-ban is van csomó okosság, csak ott meg ugye nem engedik vissza a játékost az erőmű után, és az alife pont akkor lesz szabad amikor átmégy a reaktorhoz. gondolom valami régi okosság, amit végül nem vettek ki :) a anomáliás cucc az 1 régi script ,amit 1ik bétából tettünk be, és így a stalkerek használják a csavarjaikat, meg nagyrészt ki tudják kerülni az anomáliákat :)

hát igen nagy részt én is tapasztaltam. Bezzeg a legegyszerűbben kikerülhetőbe meg simán bele ment :D de jót röhögtem rjat h előbb át verekszi magát az anomáliák között. amikor meg meg a legegyszerűbben eltud menni mellette akkor meg simán belesétál lol

Elkezdtem freeplay-ben játszani, (a doksi vagy meglesz vagy nem) és van 1 olyan bugom, hogy a katonai raktáraknál, a bázis melletti kis faházaknál (ahol a socban a dutysok tanyáznak) vannak vagy 10-en a stalkerek és az egyik mindig beáll a tűzbe, meghal, és már ugrik is az összes többi hogy keresse a gyilkost :D

Igen,ilyenre én is felfigyeltem. csak azt nem tudom,mi a baja? De ugye Örkény István óta tudjuk,hogy az ember melegségre vágyik. gurul1

:)
d5ee19c1568a.jpg

http://stalkerportal.3dn.ru/index/mod_p ... iboja/0-32

Kicsit olyan,mint egy zónabéli eljegyzési ceremónia. :D Hátul van a videós!

Amúgy véleményetek szerint,meg lehetne e menteni a veres-erdei radaroknál azt a katona bajtársat,aki a második vagy harmadik antenna torony tetején haldoklik? Én megpróbáztam felmászogatni,de a látra csak egy darabig jó,utána még egy kicsit mentem a keresztmerevítőkön,viszont egy pont után nem megy.

Vissza
Top Alul