S.T.A.L.K.E.R. - Priboi Story v1.1

Na,most segítsen valaki! Felraktam,elindult. Mentek,meghalok a játékban,visszatölteném,dob ki az asztalra! Játékot ismét elindítom,Autosave-t nyomok,betölt. Azonban ahogy nehezedik a játék egyre kisebb az esély,hogy elérem a következő határt. Mi történhetett????
Előzőleg ,mikor fent volt,erről soha nem volt szó. Azóta újra lett rakva a windows. Lehet,hogy valami bekavart a updatek miatt?

Köszi Dezo!
Mindemellett szeretném megtudakolni-tudom,egyszer már kérdeztem -hogy az X-18 laborhoz tartozó kulcsot/kódot-első ajtóé!-hol lelem fel? A második szintre vezető ajtó kódja már megvan,de azzal az első ugye nem nyitható. :oops:

Ja igen. Azóta megtaláltam. Ott van az erőmű legbelső zugában,a legerősebben sugárzó részen. Engem azonban nem zavart,mert jól védtek az artifactok! Még aludtam is a kellemes melegben!

autó indításhoz konzolba ezt be:
bind turn_engine kB
ahol B helyére azt a karakter írod, amivel indítasz

am nem mert a bill kiosztásnál is ott van h turn engine vagy mi már nem tom :D és oda beírod és jó lesz :D

Nos,akkor még egy kérdés,annak,aki tudja. Hol találom meg véleményetek szerint Strelok pen-drive-ját? Van egy leírás,meg egy fotó,ami Pripjaty nyugati részén az egyik lakóház bejáratát ábrázolja,és a "Gasztronom" felírat egy részét ábrázolja,de ez minden. Volt ott két szabadságos szabadsági,őket leöltem,de nem volt náluk semmi az ég egy világon.
A lépcsőházban nincs semmi doboz,sem hátizsák. A lakásokban sem,sőt a liftaknában sem.

Hát küld egy pda mapot h hol kerested mert szerintem a szemben lévő házban lesz az ha jól emlékszem

pedig a liftaknat nezd meg, vagy pedig asszem a izebe. tudod h volt a socban a zarnyito dekodolo bigyo???? na ott de ez csak egy tipp. nem biztos Dokinal nem volt???

kéne egy kis segítség... A "Find genetic book" küldetésnél, hol van amit keresünk?... utalásnak annyi van, hogy: Last known location: Dark Valley bandit base.

az addig oké... csak átrágtam magam az egészen 3szor, és semmi. És minden rejtekhelyet megnéztem, amiről tudok... szal jól el van dugva!
De hova?:D

Köszi! Megpróbálom. Érdekes,hogy a múltkori alkalommal-úgy kb. fél éve-mikor fent volt még Priboi előzőleg,akkor a dokit lepuskáztam a Freedom bázison. Most sokadjára támadom meg,Sterlok,Dezo-szegény! :cry: is lelőve fekszik-de a dokinak se híre ,se hamva. Nincs ott. Mi történhetett?Ja,ahol meg a dekóder volt-ama bizonyos hotelszobában-ott most csak egy katonai páncélzat van-szerencsére-mert a szolgálatos öltözékem megszűnt létezni....
Vic!
Megpróbálom átküldeni azt a helyet,meg képet,amire a fotó utalt! Term. később!

azt a mindenit azt jól eldugtátok. Akkor anno ezért nem találtam meg :D

igen, igen, köszönöm! úgy tűnik, még így lassan 3 után is vannak új rejtekhelyek.

spoiler warning!!

van itt egy guide a játékhoz amit le lehet tölteni , melegen ajánlom , hogy előszőr játszd végig és csak utána töltsd le , mert eltudja rontani a játékélményt erősen , melegen ajánlom , hogy csak végszükséglet esetében használd!!!

http://depositfiles.com/files/2v5x3gn62

spoiler warning!!

Vissza
Top Alul