Köszi Dezo,most már dereng valami!
És még pár dolog,amire kíváncsi volnék,és remélem meg is válaszolod,hiszen te vagy az egyik kreátor.
Nos,az ellenfelek ,ha találkoznak,mindenképpen ölik egymást,vagy megvárják még odaérek,és az a tény,hogy a "zónájukba" kerültem,egyfajta triggerként beindítja náluk a gyilkos harcot.
Az történt ugyanis,hogy baktattam a Vörös-erdőn át,elértem az elágazásig,ahol az út Pripjaty ,illetve a radar felé megyen,és felmásztam a hosszú,föld alá tartó beton alagút tetejére,ahol eredetileg a lesipuskás monolithos rejtőz,és az egyik fontos ajtó is van,ami mögött egy doksi található egy fémládában.
Nos,ahogy így felmenék, a monolithosok és néhány szövetségesem-kötelességi dolgozók-szemben állnak,térgyepülnek egymással,és nem csinálnak semmit,csak forgolódnak,jönnek mennek.
Leugrom,s egyből beindul a harc.
A másik pediglen ez volna.
Az általad javasolt és később letöltött patch miatt változik e a vége a történetnek? Mivel már csak ez az egy feladat lenne hátra,meg az erőmű északi,hátsó udvarához érve-ahol a teleportok is vannak-nos,itten erősen szaggat a gép,"szo-szo-szolézó",meg" krassézó" szellem és normál zomboid kreatúrák,emberi tankok szaladgálnak exoskeletonban,nem sok esélyem van a túlélésre.Úgy meg különösen nem,hogy a gépem nagyszerű diavetítést tart a fegyveres közelharc metodikájáról....
Ennek okán nincs sok kedvem végigküzdeni ezt a részt,pedig az előző alkalommal még az egyik torony tetejére is fel tudtam mászni.
ha a végkifejeltt ugyanaz,mint korábban-nem lövöm itt le a poént,mert a randa dolog-szóval ,akkor inkább hanyagolnám ezt,és elkezdeném az álnokoskodást a többiekkel,mégpedig úgy,hogy relikviákat (artifactokat) aktiválok,és halára röhögöm magamat,ahogy belemásznak!
Ja és ha már itt tartunk,ezek a mesterségesen indukált anomáliák véglegesek maradnak,vagy pedig egy idő után megszűnnek?
Bocs,hogy ilyen hosszan bombázlak a kérdéseimmel,de most ott tartok,hogy a finom részleteket elemezgetem.