[mod]Továbbra sincs dupla HSZ és továbbra sem idézzük a megelőző HSZ-t! Ha segítség kell, nem gondolod, hogy legalább a szabályokat elolvashatnád? - hispan[/mod]
Ja,és még egy -számomra azért kicsit furcsa észlelés-,Dezodor!
Miért muszály magadat lelövetni az Army warehouses-nál?Megér neked a freedomos társulat ennyit?
(Sajnáltam a dokit és Marked One-t is nagyon,de nem tehettem mást.vagy ők,vagy én,pedig tényleg vérzett a szívem.... :? )
dezodor":3ghd4n0o mondta:
nem veszünk ki pályákat, annak nincs értelme, csak is új helyre kerülhet, nem rombolunk hanem építünk. lesz rajta annyi változás, hogy akár pripyat és npp között is lehet.
az a város kép meg npp kép a régi bétákban az csak úgymond forestwall -ként szuperált. most ilyen erdő textúra van a pályák körül, de bármikor visszatehető amaz is, csak nem valami szép a minősége...
Jáksenás Dezodor!
Így pár nap késéssel elolvastam a válaszod,és köszönöm,mert így már kezd a kép összeállni.A wish granter monolitját nézegetve aztán-mivelhogy ottan nem voltak se "annamáriák",sem pedig radioaktivitás,nekem is kezdett derengeni valami,úgyhogy kicsit szégyellem is már magam,főleg 41 évesen,meg,hogy előtte a barfuß játékot, az Oblivion lost modokat sokszor végigtoltam már....és ezek ellenére nem jutott eszembe,mi is az a világító nagy kristálytömb ottan... :?
Kicsit égő,de ez van.
Jó volt az is,hogy rájöttem,a blowout valójában egy nukleáris vihar,aminek a hatását viszont ki tudom védeni pl. 5 db tűzgolyóval,amit felrakok a ruhára.
Nagyon tetszik,hogy ebben a modban tényleg működnek az "ártyifáktok",van nekik értelmük,nem úgy mint az eredeti verzióban.
Még rengeteg dícséretet tudnék itten mondani,mert tényleg nagyon bejött nekem ez a mod,de inkább kérdezek,hátha tudsz segíteni.
Az uis. a problémám,hogy egy bizonyos idő elteltével nem tudom használni a hálózsákot,mert mihelyst rákattintok ,egyszerűen eltűnik.
Hiába veszek újat,azzal is ez történik,és ugye alvás nélkül nem sokáig fogom húzni,tehát nem tudom végigjátszani a sztorit!
Ha ez egy bug,akkor lehet e kezdeni vele valamit? Vagy esetleg vegyek jó sok energiaitalt a jobbik fajtából-jófélle,jófélle itálocská,mondaná erre Borat-és azt drinkelgessem menet közben az álommanók kivédésére?
Esetleg kezdjem az újratelepítést a régi mentések használatának kizárásával-minthogy azok "bug-report"-ra kényszerítik a játékot!
Kérlek,ha tudsz valami gyógyírt,vagy közületek bárki bármiféle hathatós megoldást SEGÍTSEN!!!!
PLEASE,HELP MEEEEEEE!!!!!!!!!!!!