Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Nekem a Red forest Shelternél nem működött a kód fixnélkül de a fixxel is ugyan azt a mentést indítottamm el amit fix nélkül mentettem és nekem jó volt ott.the_bunfi":qb9j5kx5 mondta:na. 2-3 napja eljutottam X18 2. ajtóig, de valahogy a kód amit a PDA-ban találtam nem műxik. lehet ez attól, hogy "korcs" verzió (1.1-el kezdett save, közben 1.1 fixelve)?
dezodor":28dzimsg mondta:mivel nálunk a cs-s mocsár helyén még a rostok factory áll, a mocsarat mindenképp máshová kell tennünk. gondoltunk itt pl darkvalley fölé, vagy vagy nemtom.
nekem még mindig a régi swamp az álmom, ahol igazán nem volt sűrű nádas, nád is alig volt, de nemtom, olyan régies feelingje van. a tornyok ugyanúgy ott voltak, meg a templom is plusz 1-2házacska. persze mostmár teleszórhatjuk nádassal, mert ugye "mérne?" és lehet meging susorogni meg félni, nah majd látjuk.
egyenlőre most befejezzük a factory-t. utána deadcity-t. majd garbage, darkscape, és utána jöhet a mocsár. remélhetőleg év végére lesz is belőle vmi.
dezodor":2tove159 mondta:tudod ha kitesszük akko jön a rinyálás megint, hogy xy-nak ez nem tetszik, yx-nek meg amaz...
We use essential cookies to make this site work, and optional cookies to enhance your experience.