S.T.A.L.K.E.R. - Priboi Story v1.1

na. 2-3 napja eljutottam X18 2. ajtóig, de valahogy a kód amit a PDA-ban találtam nem műxik. lehet ez attól, hogy "korcs" verzió (1.1-el kezdett save, közben 1.1 fixelve)?

Nekem csak 2 Duttyis döglött meg Skull simán túl élte . Ha kiszedel mindenkit headshottal akkor neki nem lesz semmi baja.

the_bunfi":qb9j5kx5 mondta:
na. 2-3 napja eljutottam X18 2. ajtóig, de valahogy a kód amit a PDA-ban találtam nem műxik. lehet ez attól, hogy "korcs" verzió (1.1-el kezdett save, közben 1.1 fixelve)?
Nekem a Red forest Shelternél nem működött a kód fixnélkül de a fixxel is ugyan azt a mentést indítottamm el amit fix nélkül mentettem és nekem jó volt ott.

Hello
hol lehet letölteni fixet az uj Priboihoz,? még nem jutottam az x18 ig, de látom kelleni fog....

acura:

stalkerfiles vagy priboi-story.extra.hu főoldala.

más:

pár kép a készülő új rostokfactory-ról... most készítjük fel a singleplay-hez, aztán mehet a menet. deadcity már hozzá van csatolva a játékhoz, és pont úgy, ahogy régen is volt, szóval minden perfekt, csak lassan haladunk, mert mindenkinek 1000 más dolga is van. viszont 1x meglesz álmaink stalkere :)

1.jpg

2.jpg

3.jpg

4.jpg

5.jpg

6.jpg

7.jpg

pedig ez még csak egy gyenge médium beéllítással készült, ha kész lesz a high, na az lesz a durva

Végre! Még egy régi pálya. Hajrá dezodor!

A multisdk-val készült mapokat hozzá lehet csatolni a játékhoz? :O Nem tudom hogy ezt hogyan okoskodtad ki de gratulálok!

Sziasztok meg szeretném kérdezni, hogy magyar nyelven nem fog kijönni a mod??? mert sajnos töröm angolt már pár orát eltöltöttem a priboi-ban nekem mindenképpen jól esne és biztos van még 1-2 ember aki hasonló cipöben jár!!!!

de van az is, csak nem tudjuk hogy lenne jó. ha 1az1-be átnyúljuk a clear sky mocsarat, v agy ha csinálunk újat, persze attól még átnyúljuk a templomot meg ilyeneket a cs-ből, de mondjuk más formája lenne stb. nem tudjuk még.

ötleteket mindig szívesen fogadunk.

Úr Isten, mi lett ezzel a moddal?! Vmikor még az első verzsünt húztam le, most meg már új mapok? Lol!

Szerintem úgy lenne a jó hogy úgy nagy vonalakban hasonlítson a CS-s mocsárra de saját dolgokkal legyen teli.

mivel nálunk a cs-s mocsár helyén még a rostok factory áll, a mocsarat mindenképp máshová kell tennünk. gondoltunk itt pl darkvalley fölé, vagy vagy nemtom.

nekem még mindig a régi swamp az álmom, ahol igazán nem volt sűrű nádas, nád is alig volt, de nemtom, olyan régies feelingje van. a tornyok ugyanúgy ott voltak, meg a templom is plusz 1-2házacska. persze mostmár teleszórhatjuk nádassal, mert ugye "mérne?" és lehet meging susorogni meg félni, nah majd látjuk.

egyenlőre most befejezzük a factory-t. utána deadcity-t. majd garbage, darkscape, és utána jöhet a mocsár. remélhetőleg év végére lesz is belőle vmi.

És amikor ezekkel kész vagytok akkor megjelenhet mindenki álma az "eredeti, vágatlan" Stalker. Nagyszerű lesz! Minden tiszteletem a tiétek!

dezodor":28dzimsg mondta:
mivel nálunk a cs-s mocsár helyén még a rostok factory áll, a mocsarat mindenképp máshová kell tennünk. gondoltunk itt pl darkvalley fölé, vagy vagy nemtom.

nekem még mindig a régi swamp az álmom, ahol igazán nem volt sűrű nádas, nád is alig volt, de nemtom, olyan régies feelingje van. a tornyok ugyanúgy ott voltak, meg a templom is plusz 1-2házacska. persze mostmár teleszórhatjuk nádassal, mert ugye "mérne?" és lehet meging susorogni meg félni, nah majd látjuk.

egyenlőre most befejezzük a factory-t. utána deadcity-t. majd garbage, darkscape, és utána jöhet a mocsár. remélhetőleg év végére lesz is belőle vmi.

akkor a megjelenés lehetne karácsonykor :D

nem igérek semmit. nincs határidő, és nem akarunk félkész dolgot. nem is akarjuk igazán megjelentetni, mivel csak magunknak csináljuk szórakozásból... aztán majd látjuk.

tudod ha kitesszük akko jön a rinyálás megint, hogy xy-nak ez nem tetszik, yx-nek meg amaz... ha csak magunknak csináljuk, akkor olyan lesz amit mi szeretünk, és nem kell +30.000 másik emberre koncentrálni.

dezodor":2tove159 mondta:
tudod ha kitesszük akko jön a rinyálás megint, hogy xy-nak ez nem tetszik, yx-nek meg amaz...

Azokkal aki rinyálnak nem kell foglalkozni :) Minden ember igényét nem lehet, sőt lehetetlen kielégíteni. Nem vagyunk egyformák, de ez így jó is. :)

Vissza
Top Alul