Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Megjegyzés: This feature may not be available in some browsers.
Elavult böngészőt használ. Előfordulhat, hogy nem jeleníti meg megfelelően ezt vagy más webhelyeket. Frissítsen, vagy használjon alternatívát böngésző.
amig folyik a tesztelés, rájöttünk vmire ami talán érdekes lehet azok számára, akik kezdetektől fogva figyelték a stalkert. már tavaly nyáron is terveztem hogy visszarakjuk, aztán ... most sikerült mindenki azt mondta, hogy képtelenség
Nos, sikerütl visszatenni a mozgó lámpákat, és mostmár 1 kis logiccal, a fény is 1ütt mozog velük. iszonyat jó lesz, főleg visszatenni őket a régi helyükre, pl a laborokba, ahogy a régi videókon is láthattuk. félelmes lesz szerintem. vagy csak 1-2 házba, és mégy a sötét éjszakán, látod pislákol a fény vmelyik házikóba, és nem tudod hogy bandita-e vagy barát aki lakja...
Felraktam a játékot.... nyomulok vele, minden király... már megtaláltam a cundert amit Sidorowich hagyott a házban... elindulok a cucchoz amit nekem készített a másik házba, kiszedem a dobozból: hatalmas durranás a doboz pedig elkezd szép lassan emelkedni... ott lebeg lol2 le akartam screen shot-ozni, lenyomtam az F12-t errre kidobott a játékból minden mentés nélkül
Amúgy szép munka a játék nagyon teccik! :wink: