S.T.A.L.K.E.R. - Priboi Story v1.1

Remélem jövő7re meglesz a pecs meg a vga m is végre és akkor lehet megint zúzni,

A pseudoőzike amúgy olyan lenne hogy a szemével rádióaktív sugarakat tudna lőni,szerintem lehetne belerakni a gameba valahogy. valamelyik állatot biztos átlehetne textúrázni. :roll:

Egyik ismerősöm (Hard313) mutatta ezt nekem, hogy mit szólok hozzá. Hm... szóhoz sem tudok jutni :) Ez jól esett, de tényleg, mivel ritkán történnek ilyen dolgok...

priboi_igromania_1.jpg

priboi_igromania_2.jpg

priboi_igromania_3.jpg

priboi_igromania_4.jpg

priboi_igromania_5.jpg

priboi_igromania_6.jpg

priboi_igromania_7.jpg

nemm mondod hogy berakták 1 ilyen magazinba...grat taps1

jaja, az igromir játékkiállítás hivatalos újságja ha jól tudom... ott a stalker mindig sztárvendég 2002 óta :D (kár hogy nem tudok rendelni, ezt tuti megvenném, de sajna maradnak a képek)

-------------------------------------------------------------------------

egy flyby kép deadcity főteréről...

Annyira nem látszik, de ha kicsit zúmoltok, látható hogy a leomlott emeletesház mostmár fullosan kész van :)

01.jpg

dúrva a kép nagyon (mintha a gsc csinálta volna :D )

dezodor gatulésőn az ujsághoz! nagyon ott lessz a gém! :D (a sufnituningos fórumban van egy kérdésem írnál rá?) lol2

Jó lenne már játszani a gameval,a gépem kivan már éhezve. :P

Hello..

kimaradt egy hetem..látom nem jött még ki az uj Priboi?? kb. mikorra várható?

Hajrá !! már nagyon várjuk:-)))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))))

Az 1.0-nál jobban fog futni, mivel optimizáltuk kicsit a dolgokat. Kitöröltünk csomó nem kellő dolgot stb... és nincsenek már eszetlen spawnolások, mint 1.0-ban, meg még most is csomó más modban, ahol nem foglalkoznak annyit az ilyen dolgokkal...

te Dezodor én még véletlenül sem akarlak megbántani, de lassan már készültségtől teljesen függetlenül ki kéne dobnia PS 2.0át, mert 15 nap múlva megjön a CS és akkor akármilyen jó is lesz nem fog akkorát ütni, meg szerintem 2 hét elég lenne a normális (nem végigrohanós) végigjátszához. te mit gondolsz erről?

ps2.0 még 1 jó ideig nem jön viszont 1.1 az nemsokára jönni fog... jha és csak ebben a hónapban már nem lessz.. nézd meg a cs info topic-ot :arrow: (és egyébként jó munkához idő kell )

jim67":1e66r80e mondta:
ps2.0 még 1 jó ideig nem jön viszont 1.1 az nemsokára jönni fog... jha és csak ebben a hónapban már nem lessz.. nézd meg a cs info topic-ot :arrow: (és egyébként jó munkához idő kell )

Dejó most akkor mi a lónyak van én már nemértem,nekem azt írta Dezodor hogy pár nap és meglesz. :x :cry:

az egy dolog. de ha nem adja ki időben "kicsit" megcsappan majd az érdeklődés iránta. én csak erre próbáltam felhívni a figyelmét.

1.1 az most jön ki holnap.

1.2 meg nem most. nem tudom mit nem lehet rajta érteni :D nem tudunk ennyi mindent 1x-re csinálni. nem pénzért dolgozunk, free stuff, tessék nyugodtan várni. az 1.2 teljesen újra van csinálva, minden pálya új alife-t kapott, minden régi smart terrain törölve, és minden egyedi, máshol van mindenki.

és akkor még a back to the roots projectről ne is beszéljünk...

hát rajtam nem múlik :)

az internetemen viszont igen...
meg hogy a teszterek végül mit mondanak. várom őket, de mind csendben van.

Vissza
Top Alul