S.T.A.L.K.E.R. - Priboi Story v1.1

Hello..
rosszul értelmeztem a leirtakat vagy nem került ki a PS 1.1 ?? a pdf alapján jo lesz:-))))))) már alig várom

amig folyik a tesztelés, rájöttünk vmire ami talán érdekes lehet azok számára, akik kezdetektől fogva figyelték a stalkert. már tavaly nyáron is terveztem hogy visszarakjuk, aztán ... most sikerült :D mindenki azt mondta, hogy képtelenség :D

video 1: http://www.youtube.com/watch?v=oaZXgST8b2c (ps 1.2)

video 2: http://www.youtube.com/watch?v=IOH59XoGMrw (roots)

Nos, sikerütl visszatenni a mozgó lámpákat, és mostmár 1 kis logiccal, a fény is 1ütt mozog velük. iszonyat jó lesz, főleg visszatenni őket a régi helyükre, pl a laborokba, ahogy a régi videókon is láthattuk. félelmes lesz szerintem. vagy csak 1-2 házba, és mégy a sötét éjszakán, látod pislákol a fény vmelyik házikóba, és nem tudod hogy bandita-e vagy barát aki lakja...

Ez nagyon jo lett Dezodor!!!!! már játszanék vele:-))) :roll:

Nagyon ott vannak a fejlesztések! Grat hozzá! taps1 taps1 taps1 Alig várom a gémet! lol2

PS 1.1 mikorra várható? 2 hét van a CS-ig addig kéne valami amivel ellennék :)

És ehhez kell a 1.0 is?melyik az 1.0004 patch elég hozzá,?

meg-hajol meg-hajol meg-hajol meg-hajol meg-hajol meg-hajol meg-hajol meg-hajol meg-hajol

Ha rájönnék hogy mit hova másoljak az nem lenne rossz.

kitömöríted (a Winrar is kezeli asszem) és az ott lévő Gamedata mappát bemásolod a játék könyvtárába. pl. nekem d:\Games\STALKER\

Azt gondoltam,de a 1.0 priboit felkell elötte rakni?

NA végre sikerült,Ami az 1.0 ba volt zene a menübe az kitől származik?Kár hogy ki lett szedve lol2

Felraktam a játékot.... nyomulok vele, minden király... már megtaláltam a cundert amit Sidorowich hagyott a házban... elindulok a cucchoz amit nekem készített a másik házba, kiszedem a dobozból: hatalmas durranás a doboz pedig elkezd szép lassan emelkedni... ott lebeg lol2 le akartam screen shot-ozni, lenyomtam az F12-t errre kidobott a játékból minden mentés nélkül :cry:
Amúgy szép munka a játék nagyon teccik! :wink:

hello...ebben is át lehet irni a ugrás magasságát és a sulylimitet????

Vissza
Top Alul